HP Pavilion 14-ec0013nq, 5 motive pentru care să îl cumperi

Laptopul HP Pavilion 14-ec0013nq se adresează celora care vor un model cu portabilitate extinsă, adică un ultraportabil. E construit în jurul tehnologiilor de la AMD, iar acest lucru presupune un cost scăzut de achiziție.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model care se prezintă bine ca aspect și funcționalitate.
Nu știu dacă v-ați dat seama din poză, dar e vorba despre un model cu ecran de 14 inci și fără numpad (tastatură numerică în partea dreaptă).

Păreri pro și contra

Ar trebui să menționez că acest notebook PC HP Pavilion 14-ec0013nq se adresează în principal oamenilor de afaceri întrucât vine cu atuuri precum:

  • Stă foarte bine pe partea de securitate deoarece are cititor de amprente.
  • Portabilitatea e peste medie întrucât greutatea e de 1,4kg, iar bateria poate să țină maxim 10 ore.
  • Conectivitatea e una variată deoarece are wireless ax, 3 porturi USB, HDMI 2.0 și bluetooth.
  • Memoria e una cu capacități peste medie. Cea RAM e de 16 giga, iar SSD-ul e de 512.
  • Procesorul e unul de generație nouă cu 6 nuclee, fiind vorba despre un Ryzen 5 care scoate 13.230 puncte la benchmark.

Pe lângă lucrurile pozitive enumerate mai sus, acest model are și câteva lucruri negative care trebuie menționate. Acestea sunt faptul că nu are Windows 10 și că nu are cip grafic cu propria memorie video.
Sistemul de operare poate fi instalat de pe un stick USB 3.0, iar instalarea va dura undeva la 15-20 minute.

Un lucru neutru care nu trebuie trecut cu vederea sunt ergonomia. Mai exact, are ecran cu strat anti reflex și tastatură iluminată.

Per ansamblu, acest model e pentru sarcini business, dar poate fi utilizat fără probleme și acasă.
E o opțiune care trebuie luată în considerare pentru acele persoane interesate de un dispozitiv cu un excelent raport dotări/preț.

Te-ar mai putea interesa