HP Pavilion 14-dv0034nq, laptop cu Ryzen 3 3250U şi Windows 10

HP Pavilion 14-dv0034nq e un laptop office pentru persoanele interesate de un dispozitiv performant, portabil şi care să arate bine. Va putea fi utilizat din momentul în care-l scoateţi din cutie deoarece are sistem de operare preinstalat. E vorba despre Windows 10 Home.

Laptopul vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un laptop aspectiv şi performant. Trebuie să ţineţi cont de faptul că procesorul Ryzen scoate 4146 puncte pe cpubenchmark, adică destul de mult pentru un model dual core.


Păreri pro şi contra

După cum am scris în titlu, acest model este echipat cu procesor Ryzen 3 3250U. E unul dual core echivalent i3 şi a fost lansat pe la jumătatea anului trecut.
Memoria RAM din HP Pavilion 14-dv0034nq e suficientă deoarece e vorba despre 4GB tip DDR4. Şi stocarea e una suficientă deoarece e vorba despre un SSD cu capacitate de 256GB.
Ecranul e unul potrivit pentru sarcini business deoarece are rezoluţie HD în condiţiile în care diagonala e de 15,6 inci. Pentru ca lumina să nu se reflecte are strat anti-glare.
Portabilitatea e una foarte bună prin faptul că are o greutate de 1,7kg şi o baterie cu 3 celule care ţine vreo 3-4 ore.

Nu are unitate optică, dar acest lucru nu e un dezavantaj deoarece are 3 porturi USB (din care unul e tip C), HDMI, card reader, bluetooth şi webcam.

De final trebuie să scriu că acest model e pentru acele persoane care vor un aparat modern care să arate bine şi capabil în sarcini office.
Poate fi utilizat şi la lucru deoarece are Windows 10 şi suficientă putere de calcul pentru a edita documente şi foi de calcul Excel.
Nu e un laptop pentru jocuri deoarece nu are cip grafic cu propria memorie, ci un Radeon integrat în procesor.

Te-ar mai putea interesa