HP Pavilion 14-dh1002nq, laptop și tabletă cu procesor Core i7

HP Pavilion 14-dh1002nq e un gadget modern care poate fi folosit ca și tabletă deoarece are ecran tactil și balamale care se pliază la maxim. E ca și cum ați avea o tabletă cu tastatură fizică și o mulțime de dotări. Nici nu prea se mai fabrică tablete cu Windows 10 pentru că astfel de laptopuri sunt mult mai productiv și performanțele sunt impresionante cu noul Core i7. E vorba de o versiune office pentru platforme mobile și e la generația a 10-a (se vede din numele său).

Nu e cel mai portabil model, însă poate că nu-l veți transporta foarte des, poate că veți folosi o geantă specială pentru el. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Placa video din procesor e suficient de performantă pentru a rula conținut de calitate, nu trebuie să fie cu memorie video dedicată. Tot mai multe laptopuri vin cu acel SSD de tip M.2 care e un format redus și multe construcții permit montarea a încă unui SSD (SATA). De multe ori, nu e cazul să mai investiți pentru că poate preferați un hard disk extern sau un stick USB 3.0.

Păreri pro și contra

Consider că spațiul de stocare e generos și că nu e nevoie nici un upgrade, că doar e un laptop office. Poate că vă folosiți de un desktop PC și laptopul e util doar când nu vreți să stați la birou. Avem unul dintre puținele modele care oferă un procesor atât de performant – i7 10510U, care e tot pe 14 nm ca și generațiile precedente. Ecranul are margini subțiri, astfel că va fi bine evidențiat și tehnologia touch e un plus. Laptopurile de 14 inci sunt alternative la cele de 15 inci deoarece sunt mult mai mici, iar greutatea scade la 1.5 kg. Sistemul audio oferă o sonorizare excelentă pentru că e de tip B&O PLAY, puterea nu e chiar atât de mare, dar e de ajuns.

HP Pavilion 14-dh1002nq oferă o autonomie de lucru bună, însă durata bateriei e influențată și de anumite setări care le faceți, astfel că aceasta depinde și de stilul vostru.

Te-ar mai putea interesa