HP Pavilion 14-ce3054nq, laptop compact argintiu

Laptopul HP Pavilion 14-ce3054nq are un design plăcut pe argintiu și rama ecranului rămâne neagră pentru că se potrivește cu interfața sistemului de operare (alegeți modul întunecat). Noile laptopuri sunt mult mai subțiri și vin cu aceleași porturi (portul LAN nu lipsește). Îmi place că mufa pentru alimentare se află chiar în spate, mai că nici nu se observa din poza de prezentare. Ideea e că firele nu vor mai fi deranjante sau poate că veți folosi periferice fără fir.

Chiar și un laptop ca acesta (cu ecran de 14 inci) poate oferi un hardware avansat, mai că nici nu veți simți lipsa unui PC. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesorul Core i7 de pe acesta e o variantă pe 10 nm, adică e vorba de seria Ice Lake care e perfectă pentru soluții office. Alte tipuri de laptopuri se folosesc de alte procesoare și mă refer la cele de gaming sau multimedia. Chiar și pe cel de sus e prezent o placă video care poate rula jocuri, însă nu o face la fel de bine ca un model GTX sau RTX. Dacă nu aveți un brand favorit sau chiar din contră, poate că vă place HP, de aceea puteți lua în calcul un astfel de laptop și nu trebuie îmbunătățit pentru că are spațiu de 1TB și 16GB memorie RAM.

Păreri pro și contra

Sistemul de operare preinstalat e standard pentru laptopurile office/business mai avansate, cum e și cel de sus. Aici mă refer la Windows 10 care reprezintă singura soluție pentru laptopuri și oferă drivere compatibile. Calitatea audio e superioară cu difuzoarele Bang & Olufsen și le văd tot mia des pe multe laptopuri. Chiar și ecranul său de 14 inci oferă calitate superioară, datorită panelului IPS și suprafața sa e una mată care nu permite ca lumina să se reflecte.

HP Pavilion 14-ce3054nq are chiar și acea tastatură iluminată care poate fi activată oricând nu se văd bine tastele sau poate că vă place cum arată. Unitatea DVD nu este utilă deoarece a fost înlocuită de stickuri USB sau alte soluții de stocare portabile.

Te-ar mai putea interesa