HP Pavilion 14-ce3049nq, laptop cu cameră HD Wide Vision

Laptopul HP Pavilion 14-ce3049nq e echipat cu o cameră web performantă numită HP HD Wide Vision, adică are un unghi larg de înregistrare. Pot spune că e perfect pentru convorbiri video și poate fi transportat ușor că are numai 1.6 kg. E diferit față de alte laptopuri de la alte branduri, însă e cam la fel ca și o variantă de 15 inci. Vedem că are aceleași componente ca și un laptop clasic, doar că e vorba de o construcție mai restrânsă. La prima vedea ați zice că e vorba de o variante mai mică (cu ecran de 13 inci), deoarece are margini subțiri la ecran.

Poate fi foarte util chiar și pentru elevi și studenți deoarece oferă performanțe excelente și dotări decente. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesoarele mai noi vin cu tehnologii avansate care le fac mai eficiente și ideale pentru multitasking deoarece au multe nuclee. Rulați conținut video și se comută automat pe placa video MX250 pentru a cel plus de performanță, iar autonomia generoasă e menținută în modul office deoarece procesorul are o placă video Intel. Nu discutăm de un laptop făcut pentru gaming, ci e doar un laptop pe care puteți lucra oricând, oricât și oriunde. Bineînțeles, sunt limitări și acestea sunt date de baterie, însă poate fi conectat la priză ca un desktop.

Păreri pro și contra

Varianta de sus are un procesor foarte bun, un SSD rapid și o placă video bună pentru a reda conținut video. Lăsând la o parte hardware-ul, veți vedea că dotările sunt chiar grozave și nu duce lipsă de nimic. Tastatura iluminată e standard pe laptopurile acestui brand și în acest buget, dar pot fi excepții. Cele mai multe laptopuri oferă un ecran IPS deoarece oferă cea mai bună calitate video și unghiurile de vizibilitate sunt mari. Windows 10 e prezent pe acesta ca voi să puteți lucra pe el, iar licența e inclusă.

HP 14-ce3049nq poate înlocui un desktop dacă nu vă interesează diagonala ecranului și nici viitoare upgrade-uri. Bineînțeles, SSD-ul poate fi înlocuit oricând cu unul mult mai mare sau optați pentru unul etern, dacă țineți la portabilitate.

Te-ar mai putea interesa