HP Pavilion 14-ce3048nq, laptop de 14 inci cu hardware performant

Laptopul din imagine este HP Pavilion 14-ce3048nq care are un hardware avansat care va fi apreciat de mulți utilizatori. Acest gen de laptop e perfect pentru cei care au un desktop sau un laptop mai mare, iar unul de 14 inci e perfect pentru a fi transportat având numai 1.6 kg. Porturile sunt așezate mai în spate pentru ca acele cabluri să nu vă deranjeze. Apreciez faptul că are un SSD spațios, un procesor Core i7 de ultimă generație și chiar o placă video dedicată.

Puteți opta pentru un mouse fără fir și chiar o geantă dacă vreți să-l luați cu voi în călătorii sau la locul de muncă. Laptopul e unul argintiu, însă rama ecranului e neagră pentru a se potrivi mai bine cu interfața neagră a sistemului de operare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Configurația sa e una de tip multimedia datorită procesorului și plăcii video, însă numai voi decideți cum veți folosi acest laptop. Ecranul are o rezoluție foarte bună și calitatea imaginii e dată și de panoul avansat. Cele mai noi laptopuri au SSD și capacitatea lor depinde de prețul laptopului, însă poate fi schimbat cu unul mai mare dacă nu e de ajuns sau conectați un hard extern. E recomandat ca fișierele media să fie stocate pe un hard disc și pe SSD se țin fișiere statice. Designul elegant pe argintiu e tot mai căutat și imită perfect aluminiul, chiar dacă laptopul ar fi din plastic.

Păreri pro și contra

Autonomia laptopului e una generoasă dacă nu redați conținut video și nu solicitați mult procesorul. Performanțele sunt date de procesor și se poate lăuda cu un Core i7 modern care nu e chiar cea mai bună opțiune când vine vorba de jocuri. Placa video dedicată poate fi utilă în unele situații pentru că e peste una integrată și comutarea între ele se face automat.

HP Pavilion 14-ce3048nq e unul dintre cele mai noi apariții și care poate v-ar interesa deoarece are un preț foarte bun. Un laptop în acest buget oferă o tastatură cu iluminare adică nu mai e necesar să aprindeți seara lumina.

Te-ar mai putea interesa