HP Pavilion 14-ce3038nq, laptop elegant cu grafică dedicată

Laptopul de jos are un ecran de 14 inci cu imagine Full HD și panel avansat de tip IPS. HP Pavilion 14-ce3038nq oferă o experiență multimedia plăcută că doar are un Core i5 nou, memorie RAM de 8GB și o placă video dedicată MX130. Găsim cel mai nou procesor i5 pe 10 nm, însă cu aceeași placă video Intel UHD. Dacă doriți să-l folosiți la locul de muncă atunci aveți nevoie de un mouse wireless și de o geantă cât mai mică (compatibilă cu un laptop de 14 inci).

Din imaginea de jos se poate vedea că are un design modern pe două culori la interior și o singură culoare la exterior. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Hardware-ul de pe noile laptopuri chiar a avansat, după cum am și menționat mai sus. Memoria RAM are o frecvență de lucru maximă de 2666MHz, iar SSD-ul SATA a fost înlocuit cu unul M.2 care e mult mai compact și la fel de rapid. Dotările sunt interesante și veți vedea că nu sunt necesare multe periferice ca în cazul desktopurilor. Bineînțeles, un router wireless și un mouse ar fi necesare pentru a avea acces la internet fără fir și un plus de productivitate.

Cele mai multe laptopuri prezintă o conectivitate superioară doar că anumite porturi nu le vom vedea pe laptopuri ca acesta: DisplayPort, HDMI 2.0, USB C cu Thunderbolt 3.

Păreri pro și contra

E dotat cu tastatură iluminată care poate fi activată pentru a lucra indiferent de locație sau momentul zilei. Aceasta afectează autonomia bateriei dar și anumite setări: luminozitate, tehnologii fără fir activate sau când folosiți placa video. Placa video dedicată e un plus pentru orice laptop sau desktop dor că performanțele ei depind de buget și GeForce MX130 e una Entry Level, adică e una de buget.

Nu e nevoie să chletuiți foarte mult dacă vă doriți un ultraportabil și un macbook sau un HP Envy vi se pare prea scump. HP Pavilion 14-ce3038nq are o greutate de numai 1.6 kg astfel că devine un laptop destul de portabil, dar și foarte elegant datorită culorii sale.

Te-ar mai putea interesa