HP Pavilion 14-ce3018nq, laptop cu i7-1065G7 şi GeForce MX250

HP Pavilion 14-ce3018nq e un notebook PC modern cu procesor i7 quad core şi GeForce MX250. Din aceste caracteristici se poate vedea că e vorba despre un laptop multimedia.
Laptopul are o portabilitate foarte bună pentru că vine cu o greutate de 1,6kg şi o baterie care ţine undeva la 4 ore.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern cu tastatură iluminată care ajută foarte mult pe partea de ergonomie deoarece vedem mai bine ceea ce tastăm.
Din imagine se poate vedea că aparatul are culoare mov.


Păreri pro şi contra

Laptopul HP Pavilion 14-ce3018nq e unul cu procesor i7-1065G7 tip quad core capabil în a scoate 8996 puncte la cpubenchmark. Această componentă e cea mai importantă dintr-un laptop modern întrucât poate fi considerat creierul.
Pentru ca totul să ruleze fluent are 16GB memorie RAM şi SSD cu capacitate de 512GB. Nu e nevoie să puneţi RAMi suplimentari şi nici mai mult spaţiu.
Ecranul e unul calitativ de 14 inci cu rezoluţie FHD, panel IPS şi strat anti-reflex.
Placa video e una decentă, fiind vorba despre Nvidia GeForce MX250 cu 4GB memorie video. E o placă video medie bună la jocuri simple şi optimizate precum dota sau Lol. Nu e o placă video de gaming.
Nu are unitate optică, dar în schimb are o multitudine de porturi moderne printre care aş aminti HDMI, LAN, USB (3 porturi), card reader, wireless ac şi bluetooth.
Având ecran de 14 inci nu are tastatură numerică în partea dreaptă, dar are numere deasupra tastelor cu litere.

Acest laptop cu portabilitate bună se adresează celora care vor o soluţie pentru deplasări ori pentru acasă. Bateria va ţine mult, iar performanţele sunt foarte bune datorită componentelor performante.
La capitolul ergonomie are mai multe lucruri utile precum ecranul cu panel SVA şi strat anti-reflex, tastatura iluminată şi greutatea redusă.

Te-ar mai putea interesa