HP Pavilion 14-ce3007nq, laptop de 14 inci fără Windows 10

Laptopul HP Pavilion 14-ce3007nq e ceva mai mic decât cel standard, dar se poate lucra pe el ca pe oricare altul deoarece are aceleași componente. E necesar un sistem de operare ca Windows 10 pe acesta, Free DOS fiind instalat pentru că nu se plătește nici o licență. Cu ajutorul unui stick se poate instala rapid orice pentru că are porturi cu o viteză de transfer bună și un SSD modern. Chiar și un laptop de 14 inci poate avea o placă video dedicată ca GeForce MX130 care e satisfăcător pentru mulți utilizatori.

Costă ceva mai mult decât altele deoarece vedem un hardware de ultimă generație cu performanțe superioare, un design compact comparabil cu cel al unui ultraportabil. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Procesoarele Ice Lake nu sunt singurele variante lansate de acest brand în ultima perioadă, vedem chiar și o generație cu tehnologie mai avansată – 10 nm. Diferențele sunt minore și nu sunt sesizabile în special dacă nu-l solicitați foarte mult. În rest, veți vedea aceleași componente – SSD format M.2, memorie de 8GB etc. Nu aveți nevoie de un spațiu mai mare deoarece 512GB e suficient chiar și pentru cei pasionați de filme, seriale și fotografie. Un hard disc extern reprezintă cea mai bună soluție de stocare a fișierelor media și puteți să-l conectați chiar și la un televizor sau PC.

Păreri pro și contra

Difuzoarele acestui laptop sunt moderne – Bang & Olufsen, iar calitatea oferită e una superioară. Nu orice laptop oferă o tastatură iluminată și nu e una colorată ca la modelele de gaming, dar ajută mult seara sau noaptea când vreți să lucrați pe el. Displayul are margini subțiri pentru ca laptopul să scadă în dimensiuni, dar și greutatea e inferioară altor generații. Imaginea e clară și detaliată, specificațiile fiind foarte bune (comparabile cu cele ale unui IPS).

HP Pavilion 14-ce3007nq are o autonomie bună în modul economic/office însă aceasta variază în funcție de stilul utilizatorului. Placa video dedicată are un consum mai ma re decât cea integrată și procesorul are o frecvență variabilă (în funcție de cât e de solicitat).

Lasă un comentariu