HP Pavilion 14-ce3002nq, laptop argintiu cu i3-1005G1

Laptopul HP Pavilion 14-ce3002nq e unul din categoria office deoarece e dotat cu procesor i3 Ice Lake, cip grafic Intel HD şi 8GB memorie RAM. Cele mai multe persoane vor alege acest laptop datorită portabilităţii foarte bune întrucât are o greutate de 1,6kg şi o baterie care ţine mai mult de 4 ore.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » şi e unul care stă bine la capitolul ergonomie deoarece vine cu o tastatură iluminată şi ecran care nu reflectă lumina (e anti-glare).
Din poza de alături puteţi vedea că e un model de culoare gri deschis.. culoare tot mai des întâlnită la notebook-urile premium.


Păreri pro şi contra

Ecranul acestui model e unul cu rezoluţie 1920×1080 pixeli chiar dacă vorbim despre unul de 14 inci. Pentru ca imaginea să fie una de calitate superioară are şi panel IPS.
Memoria RAM e una de 8GB, iar stocarea se face pe un SSD cu capacitate de 256.
Nu vine cu unitate optică, dar în schimb are 3 porturi USB, LAN Gigabit şi wireless ac 2×2. Alte lucruri pe partea de conectivitate ar fi bluetooth şi card reader SD.
Nimănui nu-i place să stea până se încarcă laptopul, iar din această cauză cei de la HP au Fast Charge care presupune că încarcă 50% în 45 minute.
Laptopul nu vine cu sistem de operare (precum altele), iar eu vă recomand să instalaţi Windows 10 de pe un stick USB.

Per ansamblu acest laptop se va dovedi unul suficient pentru acasă, dar şi la birou deoarece are portabilitate bună şi performanţe peste medie. De exemplu, procesorul i3 e unul capabil în a scoate 5334 puncte la benchmark. Acum câţiva ani acest punctaj era scos de un procesor i5 ori i7.
Jocurile vor rula pe el, dar în special cele mai simple întrucât cipul grafic nu e unul performant cu memorie video dedicată.
Despre brandul HP trebuie spus că e unul american preferat de sectorul business deoarece comercializează produse foarte fiabile.

Te-ar mai putea interesa