HP Pavilion 14-ce3001nq, laptop mic și bun

Modelul HP Pavilion 14-ce3001nq reprezintă o variantă compactă care poate fi la fel de utilă ca oricare altul deoarece are un Intel Core i3 Ice Lake. Noua generație de procesoare e cu tehnologie pe 10 nm, motiv pentru care e mai eficient. Performanțele laptopului sunt influențate și de SSD, iar noile generații de laptopuri au cel de tip M.2. E vorba de un format redus cu interfață diferită, astfel că mai e loc de un hard disc sau alt SSD (SATA).

Din imaginea de jos se vede că are un design similar cu variantele de laptopuri cu ecran de 15 inci, iar componentele sunt la fel de avansate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Generația a 10 de procesoare de la Intel e ideală și nu e necesar un Core i5 sau Core i7, că doar nu e un laptop pentru taskuri dificile sau jocuri. Se adresează utilizatorilor office dar și multimedia, pentru că poate rula conținut video 720p. Ieșirea video e prezentă la orice laptop pentru a putea conecta un televizor sau monitor pentru a viziona o prezentare, un film sau poate vă doriți un spațiu de lucru mai generos. Dacă nu că place că nu are acea tastatură numerică, atunci optați pentru un model de 15 inci care are relativ același preț. În general, laptopurile mai compacte sunt mai scumpe.

Păreri pro și contra

Porturile sale sunt dispuse foarte bine datorită lipsei unității optice, adică se află ceva mai în spate. Construcția laptopului e solidă chiar dacă nu e vorba de un laptop foarte scump și pot spune că seamănă mult cu un ultrabook, doar că carcasa nu e realizată din ceva aliaj sau materiale foarte ușoare. Tastatura e una plăcută cu funcție de iluminare în caz că lucrați în condiții de lumină scăzută sau poate preferați să aveți o tastatură mai vizibilă.

HP Pavilion 14-ce3001nq arată foarte bine pe argintiu, doar că rama ecranului e de culoare neagră și se asortează cu interfața sistemului de operare. E preinstalat Windows 10, acesta e și singurul sistem de operare care la-aș recomanda pentru așa componente.

Te-ar mai putea interesa