HP Pavilion 14-ce3000nq, laptop HD cu tastatură iluminată

Laptopurile pot fi de diferite dimensiuni, adică ecranul are o diagonală variabilă. HP Pavilion 14-ce3000nq are un ecran de 14 inci și se vede din pozele de prezentare că e foarte compact. Cele mai multe laptopuri au margini subțiri însă e loc de mai bine când ne uităm la cele mai avansate laptopuri de pe piață. Chiar și greutatea a scăzut, însă depinde și de materialele folosite – plastic, aluminiu sau aliaj.

La interior găsim același componente ca și pe un laptop de 15 inci, iar prețul e relativ același. Dacă nu știți să instalați Windows 10 de pe stick, alegeți un laptop care are sistem de operare preinstalat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Panoul display-ului e unul dintre cele mai bune – SVA, astfel că imaginea are caracteristici tehnice bune. Ecranul e foarte important deoarece nu veți folosi un monitor pentru a lucra pe el și poate că veți reda și conținut video pe ele (filme).

Păreri pro și contra

Componentele acestui laptop sunt satisfăcătoare: Intel Core i3 pe 10nm, memorie RAM la 2660 MHz și SSD M.2. Performanțele sunt foarte bune și se comportă precum o tabletă, adică e rapid și funcționalitatea e un alt punct forte alt gadgetului. Avem dotări numeroase care le regăsim și la alte laptopuri sau desktopuri, chiar dacă e subțire și mic. Avem cele mai noi porturi USB, tehnologie WiFi ac Dual Band, bluetooth versiunea 5.0, mufă pentru rețea la viteză maximă Gigabit etc. Cu alte cuvinte, v-ar avantaja un ruter wireless performant dar și o conexiune bună la internet. Greutatea scade cu fiecare generație, iar la aceasta e de numai 1.6 kg. Cu alte cuvinte, puteți avea un ultraportabil la un preț destul de mic.

HP Pavilion 14-ce3000nq are un ecran cu rezoluție HD, iar unii dintre voi poate v-ați fi dorit o imagine cu mai multe detalii dar și așa nu e foarte mare. Poate că folosiți un desktop pentru lucru, iar laptopul e util doar când călătoriți sau la locul de muncă. Tastatura iluminată e o dotare specială care o oferă puțini porducători în acest buget.

Te-ar mai putea interesa