HP Pavilion 14-ce2012nq, laptop cu i7-8565U şi GeForce MX130

HP Pavilion 14-ce2012nq e un laptop din categoria ultraportabilelor întrucât bateria ţien până la 10 ore, iar greutatea e una redusă de 1,6kg. Asta în condiţiile în care are procesor i7 model 8565U şi cip grafic Nvidia GeForce MX130.

Modelul acesta vine cu un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care are mai multe facilităţi pe partea de ergonomie. Printre acestea aş enumera tastatura chiclet iluminată, ecranul IPS cu strat anti-glare.


Păreri pro şi contra

Laptopul HP Pavilion 14-ce2012nq e unul de culoare silver (argintie), iar pentru a putea vedea la calitate superioară filme are un ecran de 14 inci cu rezoluţie Full HD.
În sarcini solicitante acest model e susţinut de procesor şi cipul grafic. Cipul e unul de la Nvidia, dar e mai mult unul pentru sarici multimedia şi mai puţin pentru jocuri.
Precum la alte laptopuri HP şi acesta are Fast Charge aşa încât în 45 minute să se încarce la jumătate.
Memoria RAM e una de 8GB, iar pentru stocare se foloseşte de un SSD încăpător cu capacitate de 256GB.
Unitatea optică e una care lipseşte, dar în schimb are multe porturi precum 3 USB, card reader, HDMI, LAN şi wireless ac. Deoarece are bluetooth se poate conecta şi un mouse fără fir, dar eu recomand tipurile cu fir deoarece sunt mai rapide şi nu trebuie schimbate baterii.

Având în vedere faptul că vine cu i7-8656U putem spune că nu e un laptop oarecare, ci pentru cei interesaţi de un desktop replacement cu portabilitate foarte bună. Într-un dispozitiv modern e foarte important procesorul deoarece acesta se ocupă cu procesarea datelor şi această procesare poate fi rapidă ori lentă în funcţie de procesor.
Unele laptopuri nu mai au cameră web însă aceasta are aşa ceva şi vă va ajuta să puteţi vorbi prin aplicaţiile video.
Dacă vă intresează ceva mai ieftin atunci există această alternativă cu i3 care e o variantă bună pentru şcoală ori facultate.

Te-ar mai putea interesa