HP Pavilion 14-ce2011nq, laptop cu Windows 10 şi i5

HP Pavilion 14-ce2011nq e un notebook PC de generaţie nouă procesor i5 Whiskey Lake, SSD şi o capacitate mare de memorie RAM – 16GB.
Un astfel de laptop e util pentru sarcini office şi business. Cei mai mulţi îl vor aprecia datorită faptului că are Windows 10 şi din această cauză o să-l puteţi folosi din prima.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care se prezintă bine pe partea hardware, de design şi software.


Păreri pro şi contra

Laptopul HP Pavilion 14-ce2011nq are o portabilitate excelentă pentru că are o greutate de 1,6kg şi o autonomie a bateriei de 10 ore.
Ecranul e unul de 14 inci cu rezoluţie FHD şi panel IPS. Are şi finisaj anti-glare aşa încât să stea bine şi la ergonomie.
Un alt lucru pe partea de ergonomie e tastatura iluminată care facilitează vizionarea tastelor pe timp de lumină slabă.
Stocarea e pe un SSD de 512GB, iar memoria RAM e de 16GB. Are un singur slot de memorie care e ocupat, dar în opinia mea nu e nevoie de mai multă memorie RAM.
Precum majoritatea laptopurilor moderne acesta nu are unitate optică, programele sau sistemul de operare putându-se instala de pe un stick ori de pe net.
Stă foarte bine la capitolul porturi şi conectivitate deoarece are 3 USB-uri, LAN, HDMI, wireless ac şi bluetooth.
Dacă sunteţi o persoană care nu poate folosi touchpad-ul atunci vă recomand să cumpăraţi un mouse de calitate, preferabil mouse cu fir.
Cipul grafic e unul de la Intel şi o să fie suficient pentru sarcinile efectuate pe laptop. Acest cip va lua memorie din cea a sistemului, dar având 16 veţi avea de unde.

Acest laptop argintiu (mineral silver) e bun pentru acasă ori la birou şi va fi capabil pentru sarcini office şi multimedia. Ceva caracteristic laptopurilor HP e că au o fiabilitate foarte bună şi din această cauză sunt o alegere ideală pentru birou.

Te-ar mai putea interesa