HP Pavilion 14-ce2011nq, laptop cu Windows 10 şi i5

HP Pavilion 14-ce2011nq e un notebook PC de generaţie nouă procesor i5 Whiskey Lake, SSD şi o capacitate mare de memorie RAM – 16GB.
Un astfel de laptop e util pentru sarcini office şi business. Cei mai mulţi îl vor aprecia datorită faptului că are Windows 10 şi din această cauză o să-l puteţi folosi din prima.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe aceşti bani primim un aparat care se prezintă bine pe partea hardware, de design şi software.


Păreri pro şi contra

Laptopul HP Pavilion 14-ce2011nq are o portabilitate excelentă pentru că are o greutate de 1,6kg şi o autonomie a bateriei de 10 ore.
Ecranul e unul de 14 inci cu rezoluţie FHD şi panel IPS. Are şi finisaj anti-glare aşa încât să stea bine şi la ergonomie.
Un alt lucru pe partea de ergonomie e tastatura iluminată care facilitează vizionarea tastelor pe timp de lumină slabă.
Stocarea e pe un SSD de 512GB, iar memoria RAM e de 16GB. Are un singur slot de memorie care e ocupat, dar în opinia mea nu e nevoie de mai multă memorie RAM.
Precum majoritatea laptopurilor moderne acesta nu are unitate optică, programele sau sistemul de operare putându-se instala de pe un stick ori de pe net.
Stă foarte bine la capitolul porturi şi conectivitate deoarece are 3 USB-uri, LAN, HDMI, wireless ac şi bluetooth.
Dacă sunteţi o persoană care nu poate folosi touchpad-ul atunci vă recomand să cumpăraţi un mouse de calitate, preferabil mouse cu fir.
Cipul grafic e unul de la Intel şi o să fie suficient pentru sarcinile efectuate pe laptop. Acest cip va lua memorie din cea a sistemului, dar având 16 veţi avea de unde.

Acest laptop argintiu (mineral silver) e bun pentru acasă ori la birou şi va fi capabil pentru sarcini office şi multimedia. Ceva caracteristic laptopurilor HP e că au o fiabilitate foarte bună şi din această cauză sunt o alegere ideală pentru birou.