HP Pavilion 14-ce2008nq, laptop mov cu i7-8565U

Laptopul din poza de jos se numește HP Pavilion 14-ce2008nq și e unul dintre puținele modele de culoare mov de pe piață și e vorba de un finisaj metalizat. e vorba de un ultraportabil reușit și se vede din lateral că are o carcasă compactă și porturile sunt poziționate în spate pentru că e mai gros în acea parte. Ecranul său IPS e bine evidențiat de marginea de culoare neagră și se potrivește perfect cu interfața sistemului de operare – Windows 10. Din nume reiese că are un ecran mic dar nu atât de mic încât să simțiți diferența, dacă ați folosit un model de 15 inci până acum.

Sunetul e unul de calitate la seriile Pavilion pentru că sunt instalate difuzoare Bang & Olufsen și puterea lor e acceptabilă dacă vă petreceți timpul doar lângă el. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

HP Pavilion 14 ce2008nq

Chiar nu e nevoie de o configurați mai puternică pentru că aveți componente de ultimă generație și nu sunt nevoie îmbunătățiri. Poate că SSD-urile mari de 1TB sunt cam scumpe dar peste 1 sau 2 ani, se poate lua unul dacă vă place să stocați multe date pe el.

Placa video cu memorie proprie numită GeForce MX130 e destul de performantă însă nu se ridică la nivelul celor GTX sau RTX, adică nu prea e recomandată pentru gaming.

Păreri pro și contra

Autonomia laptopului e una destul de generoasă și e influențată în mare parte de stilul utilizatorului și de setările care le face. Poate că nici nu vă interesează cât ține bateria pentru că îl folosiți des pe birou și îl țineți în priză. Porturile de același fel nu sunt multe dar aveți o diversitate, adică aveți mai multe tipuri și conectorul LAN nu lipsește în caz că nu aveți semnal în apropiere.

HP Pavilion 14-ce2008nq e însoțit de Windows 10 care e cel mai potrivit sistem de operare și nu aș recomanda altul. Lipsa tastaturii numerice din partea dreaptă nu poate fi considerat un minus pentru un așa laptop, dar și unitatea optică tinde să nu mai fie instalată pe noile generații.

Te-ar mai putea interesa