HP Pavilion 14-ce2005nq, laptop cu tehnologie audio B&O Play

Laptopurile de dimensiuni reduse sunt ceva mai populare pentru că portabilitatea e tot ce contează, însă sunt și utilizatori care vor performanțe. HP Pavilion 14-ce2005nq oferă ceva din amândouă deoarece are o greutate de numai 1.6 kg, iar la interior e procesorul Core i5. Designul e plăcut și e similar cu cel al modelelor premium, doar că acesta e ceva mai ieftin. Oferă sistem de operare licențiat pentru ca voi să lucrați pe el imediat și probabil mai sunt necesare doar câteva aplicații.

Sunt numeroase variante ca și acesta, iar din nume reiese clar că e vorba de o variantă cu ecran de 14 inci. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Componentele hardware ale laptopului sunt foarte bune și SSD-ul reduce timpul de pornire al aplicațiilor, dar și al sistemului. Astfel, că hard discul e perfect pentru a stoca fișiere media sau diverse kituri, iar spațiul de stocare e de 1TB. Multe laptopuri sunt cu două tipuri de medii de stocare pentru că SSD-ul e de tip M.2 și se montează pe placa de bază prin PCIe (nu SATA). Acestea sunt de două tipuri, dar chiar nu era nevoie să fie NVMe pentru că nu veți solicita foarte mult laptopul.

Păreri pro și contra

Vorbim de un ultraportabil mic însă nu e cu mult mai diferit decât cel de 15 inci, dar se observă ușor lipsa tastaturii numerice și a unității optice, care mi se pare inutilă. Avem o tastatură cu funcție de iluminare pentru a putea lucra pe el oricând, iar aceasta e o dotare specială. Conectivitatea e excelentă, adică avem porturi rapide și numeroase, nici nu veți mai simți nevoia unui desktop. Sistemul audio Bang & Olufsen oferă o experiență plăcută dacă nu vă doriți bass puternic, că doar e un sistem audio integrat. Ecranul a fost înlocuit cu unul de tip IPS care e cel mai popular și nu recomand altul datorită calității imaginii.

HP Pavilion 14-ce2005nq e perfect pentru uz office și home multimedia, datorită acelor componente și dotări. Se poate conecta la televizor dacă aveți un cablu HDMI sau mai sunt și câte alternative dar prin cablu e mai ușor.

Te-ar mai putea interesa