HP Pavilion 14-ce2004nq, laptop de 14 inci cu portabilitate foarte bună

Pentru persoanele interesate de portabilitate recomand modelul HP Pavilion 14-ce2004nq care e dotat cu procesor i7 quad core, SSD foarte încăpător şi sistem de operare Windows 10. Portabilitatea e foarte bună deoarece greutatea e de circa 1,6g şi bateria ţine circa 9 ore în funcţie de ce facem pe laptop.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » şi dacă luăm în considerare faptul că are o multitudine de facilităţi e un laptop destul de accesibil. Culoarea sa e argintie, lucru sesizabil din imaginea alăturată.

HP Pavilion 14 ce2000nq

Păreri pro şi contra

Laptopul HP Pavilion 14-ce2004nq are o diagonală de 14 inci cu rezoluţie 1920×1080 pixeli şi panel IPS. Pentru ca lumina să nu se reflecte de pe suprafaţa sa acest ecran e dat cu strat anti-glare. La partea de ecran trebuie ştiut că nu doar laptopurile Asus au ramă subţire, ci şi acesta… fiind numite micro-margini.
Memoria RAM e de 8GB tip DDR4 din care va utiliza şi cipul grafic Intel UHD.
Pentru stocare se foloseşte de un SSD cu capacitate de 512 giga aşa încât să aveţi timp de acces accelerat şi capacitate mare.
Din nefericire nu are unitate optică, dar pentru instalarea altor programe puteţi utiliza o unitate optică externă sau stick-uri USB.
Conectivitatea şi porturile sunt forte bune prin faptul că are 3 porturi USB, HDMI, LAN, wireless ac şi bluetooth.
Pentru ergonomie acest model vine cu tastatură iluminată, stratul anti orbire de pe ecran şi altele.
Faptul că are sistem de operare preinstalat acest laptop e unul care poate fi utilizat din prima clipă, iar sistemul de la Microsoft (Windows 10) e unul de actualitate, sigur şi uşor de utilizat.

Un astfel de laptop e util la sarcini multimedia şi chiar business deoarece prezintă o varietate de posibilităţi de conectare şi performanţe foarte bune.
Alegând un laptop de la HP aveţi certitudinea că aţi ales ceva de actualitate şi stabil. De exemplu procesorul i7-8565U e unul cu noua arhitectură Whiskey Lake (generaţia a opta).

Te-ar mai putea interesa