HP Pavilion 14-ce2003nq, laptop multimedia cu i5-8265U, SSD şi Windows 10

HP Pavilion 14-ce2003nq e un laptop din categoria multimedia dotat cu procesor i5 quad core model 8265U. În diverse sarcini complexe e ajutat de cipul grafic Intel UHD, SSD şi memoria RAM de 16GB.
Laptopul e unul adresat în principal celora care vor ceva portabil, în acest sens fiind de folos greutatea redusă de 1,6kg.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care e alb şi cu multe facilităţi utile. Ceva foarte util e cititorul de amprentă întrucât în acest fel aveţi garanţia că doar dvs aveţi acces la datele de pe laptop.

HP Pavilion 14 ce2000nq

Păreri pro şi contra

Laptopul HP Pavilion 14-ce2003nq este echipat cu procesor i5 8265U care are 4 nuclee, iar din această cauză o să aveţi parte de performanţe superioare în diverse sarcini solicitante.
La capitolul ergonomie avem tastatură iluminată, ecran cu panel VA şi strat anti-glare (aşa încât lumina să nu se reflecte). Panelul VA e unul foarte apropiat de IPS pe partea de unghiuri de vizualizare.
Stocarea se realizează pe SSD cu o capacitate de 256GB. E o capacitate suficientă, iar dacă vreţi mai mult atunci puteţi apela la cloud storage sau un hard extern.
Pentru a se obţine o portabilitate aşa de bună s-a renunţat la unitate optică şi ecranul e de 14 inci. Probabil că aţi văzut şi din poză că nu are tastatură numerică în partea dreaptă.
Probabil că singurul minus ar fi că are rezoluţie HD, dar acest lucru nu vă afectează prea mult întrucât ecranul e unul mediu, deci nu mare.
Sunetul e unul calitativ deoarece vorbim despre difuzoare stereo cu tehnologie B&O. Pe partea de microfon are microfoane duale, fiind un laptop foarte apreciat de cei care vorbesc mult pe net (Skype, Facebook etc).

De final pot spune că un laptop precum acesta se adresează persoanelor interesate de ceva calitativ, aspectiv şi cu performanţe peste medie. Procesorul i5 e întâlnit în laptopuri cu raport excelent calitate/preţ.

Te-ar mai putea interesa