HP Pavilion 14-ce1000nq, model cu i3-8145U şi Intel UHD Graphics

HP Pavilion 14-ce1000nq e un laptop modern cu procesor i3 model Whiskey Lake şi ecran de 14 inci a cărui rezoluţie e FHD. Pentru ca imaginea să se vadă clar din orice punct are şi panel IPS.
Un astfel de laptop ar fi perfect pentru sarcini office şi jocuri simple precum cele browser based.

Modelul acesta are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un laptop modern cu ecran de 14 inci şi portabilitate peste medie.


Păreri pro şi contra

Vine cu 4GB memorie RAM şi stocare pe un HDD de 1TB. Dacă vreţi ceva cu stocare SSD şi mai multă memorie RAM atunci modelul acesta ar fi o alternativă bună.
Despre procesorul i3-8145U trebuie spus că e unul dual core decent capabil în a scoate undeva la 2089 puncte pe cpubenchmark. Performanţa nu e punctul forte al acestui procesor, ci consumul mic de curent.
Nu are unitate DVD, dar în schimb are 3 porturi USB şi alte opţiuni de conectivitate. Aceste opţiuni sunt: port HDMI, card reader, LAN Gigabit, wireless ac, bluetooth.
Nu are sistem de operare preinstalat, iar din această cauză recomand să instalaţi Windows 10 de pe un stick USB.
La capitolul portabilitate trebuie spus că are o greutate de 1,6kg şi o baterie care ţine vreo 10 ore… în funcţie de ce faceţi pe el.
Pe partea de ergonomie are tastatură iluminată, ecran anti-glare şi o greutate redusă. Aceste lucruri fac utilizarea sa mai uşoară.
Din păcate nu are tastatură numerică în partea dreaptă, însă pot fi utilizate tastele numerice din partea superioară.
Precum alte laptopuri HP şi acesta vine cu Fast Charge, adică încarcă jumătate de baterie în 45 minute.

Per ansamblu acest laptop e adresat profesioniştilor (celora care lucră de pe laptop) cât şi celora care vor o soluţie prin care să citească presa online ori să vizioneze câte un film.
Laptopurile HP au fost dintotdeauna o alegere bună pentru segmentul business deoarece au o fiabilitate excelentă.

Te-ar mai putea interesa