HP Pavilion 14-b008ea

Ultrabookul HP Pavilion 14-b008ea e unul din noua serie Sleepbook oferită de acest producător și care promite performanțe modeste datorită SSD-ului, procesorului Core i3 și sistemului de operare nou. Spre deosebire de alte ultrabookuri, acesta nu are un ecran cu control tactil. Dar și așa dacă avea ecran cu control tactil, rămâneau amprente pe acesta iar apoi trebuia curățat. În mare, finisajul e unul lucios dar elegant în același timp. Capacul său are o textură interesantă care dă impresia că e metalic. Spre deosebire de un laptop de 14 inci,a cesta e subțire și cântărește doar 1.8 kilograme. Acest 14-b008ea are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față
Din față
HP-Pavilion-14-b008ea-2
Capacul

Specificații tehnice

Procesorul acestui tip de laptop e unul cu frecvență scăzută dar performanțele nu a fost afectate – Core i3-3217U. Alături de acesta veți beneficia de o placă video Intel HD Graphics 4000 deoarece procesorul e unul de tip Sandy Bridge. Deci puteți viziona filme HD și FullHD fără probleme, dar nu ar avea rost să încercați jocuri 3D mai sofisticate deoarece nu are o placă video dedicată.

Ecranul de 14 inci LCD LED e unul decent deoarece are o rezoluție HD+ și claritatea imaginilor e decentă datorită iluminării LED. Având în vedere că are 4GB la o frecvență mare, multitaskingul e excelent în special că ultrabookul are și un SSD integrat. Acesta e ideal pentru Windows 8 dar și pentru aplicații deoarece vor porni instantaneu. Să nu credeți că spațiul de stocare e doar de 32GB, deoarece aveți la dispoziție și un hard SATA de 500GB.

Dotările sale sunt următoarele: cameră web HD, difuzoare stereo, acumulator de 4 celule, HDMI, USBuri 3.0 etc. Vine cu un sistem de operare Windows 8 decent și nu vă recomand altul. Chiar și Windows 7 64 de biți e bun deoarece diferențe nu sunt mari (îi lipsește acea interfață).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un design plăcut, autonomie peste 4 ore în mod economic, are SSD și portabil pentru dimensiunile ecranului său.

Minusuri: nu are ecran multi-touch în acest preț.

Concluzie

Acest HP Pavilion 14-b008ea e o recomandare de la acest producător, însă nu cred că vor fi mulți care vor dori să dea așa de muți bani având în vedere că există ultrabookuri mai ieftine fără SSD, care poate oferă chiar și ecran tactil. Jos am pus o despachetare a unui model similar pentru a vă face o idee:

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „HP Pavilion 14-b008ea”

Comentariile sunt închise.