HP Pavilion 13-bb0008nq, laptop cu i7 și portabilitate foarte bună

HP Pavilion 13-bb0008nq e un laptop cu portabilitate extrem de bună deoarece are ecran de 13,3 inci greutate de 1,3kg și baterie care poate să țină și 8 ore.
De la început ar trebui să scriu că e un model pentru acele persoane interesate de o soluție business. Cred că oamenii de afaceri vor aprecia modelul de față datorită avantajelor pe care le are.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un model performant pe culoare argintie (natural silver).
Din imagine se poate vedea că nu are tastatură numerică și nici port LAN.

Păreri pro și contra

Modelul HP Pavilion 13-bb0008nq e unul cu procesor i7-1165G7 cu 4 nuclee și care scoate 10634 puncte la cpubenchmark.
Stă extrem de bine la capitolul portabilitate deoarece are Fast Charge (permite încărcare la jumătate în 45 minute), greutate redusă de circa 1,3kg și baterie care ține circa 8 ore.
Ecranul laptopului e unul de 13,3 inci cu rezoluție FHD, panel IPS și strat anti-glare. E unul foarte bun pentru dimensiunile reduse ale laptopului.
Memoria sistemului e suficientă. Mă refer la cea RAM cât și la spațiul de stocare. În acest fel are 16GB memorie RAM și stocare pe SSD de 512GB.

Fiind un laptop mic îi lipsesc lucruri precum numpad, unitate optică (nu știu dacă o să mai găsiți laptopuri cu așa ceva) și portul LAN. În schimb stă foarte bine pe partea de conectivitate deoarece are 3 porturi USB, HDMI 2.0, wireless ax și card reader.
Nu are nici sistem de operare preinstalat, iar din această cauză vă recomand să instalați Windows 10 de pe un tick USB 3.0.

De final trebuie să scriu că acest model e pentru acele persoane care vor un aparat pentru deplasări de afaceri sau un laptop cu portabilitate foarte bună pentru acasă.
Dacă vă interesează o alternativă de 15 inci atunci vă recomand un Pavilion 15 cu mențiunea că portabilitatea nu e chiar așa de bună.