HP Pavilion 13-an1014nq, laptop argintiu cu SSD mare

Laptopul din imagine nu e o variantă clasică, ci e una de dimensiuni reduse și ecranul măsoară o diagonală de 13.3 inci. E vorba de HP Pavilion 13-an1014nq care are un hardware la fel de avansat ca restul laptopurilor. Vedem acel SSD de tip M.2 cu capacitate ceva mai mare pentru a nu simți lipsa unui HDD – 512 GB. Acesta influențează destul de mult performanțele laptopului, adică totul va porni destul de repede.

Designul rămâne neschimbat la actuala generație, vedem chiar și variante cu display de 14 inci, 15 inci sau 17 inci care arată cam la fel. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Sunt numeroase laptopuri cu aceleași componente hardware. Procesorul de pe acesta face parte din generația a 10-a și tehnologia de fabricație e puțin mai avansată – 10 nm. Ecranul oferă o rezoluție la fel de bună ca și restul și calitatea e superioară, imaginea fiind foarte clară indiferent cum veți privi ecranul. Toate laptopurile au nevoie de minim 8GB RAM și doar cele de jocuri vin cu mai mult. Ar mai fi și laptopurile convertibile mai accesibile, care pot avea și 4GB RAM pentru ca prețul să rămână redus.

Păreri pro și contra

Vedem o baterie interesantă care oferă o autonomie foarte bună – până la 10 ore, iar aceasta e influențată de stilul vostru de utilizare (setări făcute, conținut rulat). Porturile unui laptop sunt dispuse pe lateral și nu sunt foarte multe pentru că are o construcție foarte subțire. Ecranul IPS e cea mai bună opțiune deoarece oferă cele mai multe avantaje și e prezent pe cele mai multe laptopuri deoarece e o tehnologie accesibilă. Prețul e ușor piperat la variantele compacte deoarece sunt folosite componente mai compacte și cererea nu e așa de mare pentru acestea.

HP Pavilion 13-an1014nq are o greutate de numai 1.3 kg și e chiar ușor de transportat și nu e nevoie de o geantă pentru că poate fi ținut precum o mapă. Pentru cei cu un buget mic, le recomand un laptop de 15 inci sau 17 inci care poate că nu e atât de ușor de transportat, dar oferă aceeași performanță.

Te-ar mai putea interesa