HP Pavilion 13-an1011nq, laptop cu i5-1035G1

Laptopurile de dimensiuni mici pot avea aceleași componente ca și un model normal de 15 inci. HP Pavilion 13-an1011nq este un exemplu foarte bun și vedem cel mai nou procesor Core i5 de la Intel care are tehnologie de fabricație nouă. Astfel, procesorul e mai eficient și puțin mai performant. Diferențele sunt mici între două serii succesive, însă diferențele sunt vizibile când renunțați la un PC mai vechi în favoarea unui laptop nou ca cel de jos.

Chiar dacă nu e una laptop de gaming, are un SSD rapid și spațios cu interfață PCI, adică e de tip M.2. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Cele mai multe laptopuri de pe piață au un hardware Intel, însă sunt și laptopuri cu AMD Ryzen care le recomand doar că nu sunt multe variante office ca și cel de sus. Procesoarele AMD sunt o soluție multimedia bună, dar și de gaming dacă luăm în calcul și o placă video dedicată. Plăcile video integrate fie că sunt de la Intel, fie de la AMD, nu sunt cele mai grozave pentru gaming. Bineînțeles, mă refer la cele de pe laptopuri, pentru că componentele de pe PC-uri sunt mai avansate. Laptopul se prezintă bine și nu necesită nici un upgrade, adică nu are nevoie de mai mult spațiu ori memorie RAM.

Păreri pro și contra

Are un sistem audio modern, WiFi ac 2×2, un ecran Full HD cu panou IPS, un hardware cu Core i5, mult spațiu de stocare, Windows 10 care pornește rapid datorită SSD-ului, vă puteți bucura de o autonomie foarte bună în modul economic, greutatea de numai 1.3 kg și multe altele. Sunt destul de multe motive pentru a-l alege iar dacă vă place configurația și vreți o variantă mai accesibilă, atunci optați pentru un laptop de 15 inci.

Un laptop de 13 inci e mult mai ușor de transportat și e perfect atunci când călătoriți, însă nu înlocuiește un desktop datorită ecranului mic și sunt limite la upragde-uri. HP Pavilion 13-an1011nq are și o tastatură iluminată care se activează ușor prin apăsarea unei combinații de taste.

Te-ar mai putea interesa