HP Pavilion 13-an1007nq, laptop argintiu de 13.3 inci

Laptopul HP Pavilion 13-an1007nq reprezintă o soluție portabilă și performantă, care are la interior componente de ultimă generație. Indiferent de mărimea laptopului, componentele sunt aceleași doar că prețul e ușor mai mare la variantele de 13.3 inci față de cele de 15.6 inci. Imaginea e la fel de calitativă fiind același IPS Full HD, doar că acum pixelii sunt puțini mai mici. Dacă lucrați pe el și nu e de ajuns ecranul, vă recomand un monitor și un mouse pentru un plus de productivitate.

Designul nu e mult mai diferit față de cel al altor modele pavilion, doar că tastatura are o mărime diferită și cea numerică din dreapta lipsește. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Ecranul e foarte important și apreciez că producătorii pun accent pe acest aspect. Astfel, că discutăm de un panel IPS care oferă cea mai bună calitate și unghiurile de vizibilitate sunt largi. Acest laptop nu necesită îmbunătățiri și e satisfăcătoare memoria și spațiul. Pentru cei care nu dețin un alt laptop sau desktop, le recomand un hard extern pentru a stoca datele. Porturile sunt poziționate pe lateral mai în spate unde sunt și ușor de accesat și cablurile perfifericelor nu vor deranja.

Păreri pro și contra

Această serie are un design modern pe argintiu și cu ramă neagră care se potrivește perfect cu interfața sistemului de operare. Avem inclus Windows 10 care e licențiat și e vorba de versiunea Home. Performanțele sunt oferite e noul Core i5 din seria Ice Lake, care suportă memorie RAM la frecvență de până la 2400 MHz. Nici nu mai vedem laptopuri cu HDD, majoritatea au SSD-uri de tip M.2 care sunt foarte mici și la fel de performante (cele NVMe sunt mai rapide).

HP Pavilion 13-an1007nq are dotări excelente și o bună parte dintre ele le vedem doar din pozele de prezentare dar mai sunt și cele integrate. Difuzoarele oferă un sunet excelente, mai că nici nu ar fi necesare boxe pe birou. Acest laptop poate înlocui un desktop însă laptopul reprezintă o soluție portabilă interesantă, iar în același preț un desktop oferă ceva mai multă performanță și e perfect pentru acasă.

Te-ar mai putea interesa