HP Pavilion 13-an1004nq, ultraportabil cu cel mai nou Core i7

Modelul din imagine este HP Pavilion 13-an1004nq și are un hardware de ultimă de generație – Core i7 pe 10 nm, memorie RAM de 2400 MHz și SSD M.2. laptopul arată bine și îmi place combinația argintiu cu negru, doar rama ecranului e pe negru. Tastatura sa e vizibilă indiferent cât de luminată este încăperea deoarece are funcție de iluminare. Bineînțeles, nu se poate seta culoarea la taste ca la modelele de gaming (RGB), ci literele sunt simplu iluminate pe alb.

Nu e la fel de mare ca și restul deoarece are un ecran de 13.3 inci, aspect evident din numele său. Mărimea laptopului e importantă atunci când nu folosiți un desktop acasă și spațiul de lucru trebuie să fie generos. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopurile construite pentru gaming arată diferit și la interior are cele mai avansate componente. Aș putea spune că nu are nevoie de nici un upgrade dacă va fi folosit strict când vă deplasați, însă pentru a avea datele mai în siguranță, se poate folosi un hard disc portabil. Această soluție portabilă e accesibilă pentru că nu aveți nevoie să aibă o capacitate atât de mare. Ceva mai rapid e un SSD însă cât timp e un periferic doar pentru stocare, viteza de transfer mare nu e un avantaj.

Păreri pro și contra

Prețul e atât de mic pentru că laptopul nu vine cu Windows 10 instalat, însă trebuie pus ulterior. Performanțele sunt impresionante e aceea un astfel de laptop e foarte bun și pentru companii sau poate alegeți serii gen ProBook care sunt ceva mai solide. Un gadget ca acesta poate fi luat în călătorii și o geantă mică e de ajuns și autonomia e chiar mare datorită componentelor mai eficiente. Porturile sunt numeroase și se pot folosi chiar și periferice fără fir. Calitatea audio e una superioară cu tehnologiile audio B&O Play și Audio Boost de la HP.

HP Pavilion 13-an1004nq are cititor de amprentă pe lateral și nu e vizibil în poza de prezentare. Locația sa nu are mare importanță deoarece nu va fi folosit foarte des, ci doar la autentificarea inițială.

Te-ar mai putea interesa