HP Pavilion 13-an1001nq, ultraportabil cu i7

HP Pavilion 13-an1001nq e un laptop adresat persoanelor interesate de ceva cu portabilitate foarte bună. Pe lângă acest lucru acest ultraportabil are procesor performant model i7-1065g7 cu 4 nuclee.
E bun la sarcini office şi multimedia având o productivitate superioară oricărei tablete ori smartphone.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat avansat tehnologic şi care are un ecran superb de 13,3 inci. Are nişte unghiuri de vizualizare perfecte datorită panelului IPS.


Păreri pro şi contra

Laptopul HP Pavilion 13-an1001nq vine cu unul dintre cele mai puternice procesoare de pe piaţă – i7-1065G7 (din generaţia a zecea). Acesta scoate 10538 puncte pe cpubenchmark deoarece e cu 4 nuclee şi e echivalentul unui procesor i7 de gaming.
Capacitatea de stocare e una de 1TB pe SSD tip M.2, iar memoria RAM e de 8GB tip DDR4. În acest fel totul va rula fluent.
După cum scriam mai sus, acest model e unul cu un ecran de 13,3 inci care are rezoluţie 1920×1080 pixeli. E un ecran perfect pentru clipuri HD şi Full HD.
Nu are sistem de operare, iar din această cauză vă recomand să instalaţi Windows 10 de pe un stick USB.
Laptopul de faţă are 3 porturi USB, LAN Gigabit, wireless ac şi bluetooth… pe lângă altele. Ultimul port (bluetooth) se va dovedi util în cazul conectării unui mouse care să suporte acest fel de conexiune şi în felul acesta aveţi un port USB liber.
Internetul va merge la viteză maximă deoarece are stocare SSD, procesor performant şi plăci de reţea capabile. De aceea nu văd de ce Internetul Gigabit nu v-ar merge la maxim.
Pe partea de ergonomie are tastatură iluminată, ecranu cu panel IPS şi o greutate redusă de 1,3kg (acest lucru îl face uşor de cărat în geantă).

Dacă vă interesează un laptop de generaţie nouă cu performanţe extrem de bune şi portabilitate optimă atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Un laptop HP e o alegere bună petnru acasă cât şi sectorul business deoarece au fiabilitate crescută şi sunt folosite cele mai bune componente.

Te-ar mai putea interesa