HP Pavilion 13-an1000nq, ultraportabil cu i5 şi SSD

Laptopul HP Pavilion 13-an1000nq intră în categoria ultraportabilelor deoarece are o portabilitate extrem de bună (greutate de 1,3kg, iar bateria poate să ţină şi 10 ore).
E laptopul perfect pentru călătorii ori pentru acasă… dacă nu vă deranjează ecranul de 13,3 inci.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Pe aceşti bani primim un notebook PC cu procesor i5-1035G1 care are 4 nuclee. În acest fel beneficiem de performanţe superioare deoarece procesorul e capabil în a scoate 7758 puncte la benchmark.
Din poză poate că pare a fi de culoare albă, dar e vorba despre un argintiu deschis (producătorul zice silver).


Păreri pro şi contra

Laptopul HP Pavilion 13-an1000nq e unul cu procesor i5 care are arhitectură Comet Lake. Aceasta e una nouă pe 10 nanometri şi ne oferă performanţe sporite cu un consum redus de baterie. Dacă vreţi ceva mai performant există alternative şi cu i7.
Ecranul e unul de 13,3 inci cu rezoluţie FHD şi panel IPS. Acest fel de ecran ne oferă unghiuri de vizualizare foarte bune.
Memoria RAM e una cu o capacitate de 8GB, iar pentru stocare se foloseşte de un SSD tip M2 care are o capacitate de 512GB.
Nu are unitate DVD, dar în schimb are cameră web şi o mulţime de opţiuni de conectare printre care aş menţiona 3 porturi USB, HDMI, card reader wireless ac şi bluetooth.
E realizat din materiale de calitate, carcasa fiind din aluminiu.
Pentru un plus de ergonomie acest model e unul cu tastatură iluminată. Acest lucru va favoriza o tastare mai uşoară pe timp de noapte.
Nu doar imaginea e una de calitate, ci şi sunetul deoarece are două difuzoare Bang Olufsen.

Per ansamblu e un laptop de top pentru persoanele interesate de ceva performant cu portabilitate bună. Deoarece nu vine cu sistem de operare recomand să instalaţi Windows 10 de pe un stick USB.
Despre lipsa memoriei dedicate a plăcii video trebuie spus că nu e neaparat un minus deoarece cipul grafic Intel UHD e destul de capabil.

Te-ar mai putea interesa