HP Pavilion 13-an0003nq, model cu procesor i5-8265U şi ecran de 13 inci

Dacă sunteţi interesaţi de un laptop cu portabilitate bună care să se prezinte bine din punct de vedere al performanţei şi dotărilor atunci modelul HP Pavilion 13-an0003nq ar fi recomandarea mea. Procesorul care echipează acest model e un i5 Whiskey Lake, iar din această cauză putem spune că beneficiem de tehnologie de generaţie nouă întrucât acesta e cel mai nou i5 de la Intel.

Laptopul vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un dispozitiv performant cu o portabilitate bună întrucât greutatea e de 1,3 kg, iar bateria poate să ţină şi 11 ore (conform producătorului). Din poza alăturată vă puteţi face o opinie despre cum arată acest model. Mai exact se poate vedea că e de culoare gri deschis şi că nu are tastatură numerică în dreapta.


Păreri pro şi contra

Modelul HP Pavilion 13-an0003nq e unul dotat cu procesor i5 quad core care vine cu cip grafic integrat model UHD, iar din această cauză nu e nevoie de ceva mai bun de la Nvidia.
Memoria RAM e de 8 giga, iar SSD-ul e unul de 256 de giga. În felul acesta sarcinile vor rula fluent, iar stocarea e una suficientă pentru sistemul de operare.
Ecranul acestui model e unul de 13,3 inci cu rezoluţie FHD şi panel IPS. Un astfel de panel e ok deoarece unghiurile de vizualizare sunt unele ok şi culorile foarte apropiate de realitate.
La capitolul conectică acest model e unul dotat cu 3 porturi USB, HDMI, bluetooth şi wireless ac.
Precum la alte modele moderne şi acesta are taste iluminate aşa încât să vedeţi bine ceea ce tastaţi.
Din păcate nu vine cu Windows preinstalat, dar se poate instala Windows 10 de pe un stick USB.

Dacă vă doriţi un laptop cu o fiabilitate ridicată, dar să nu coste prea mult atunci acest model ar fi recomandarea mea. Laptopurile HP sunt des întâlnite în sectorul business deoarece sunt foarte rezistente şi nu cred că veţi greşi dacă o să luaţi aşa ceva pentru acasă.