≡ Meniu

HP Pavilion 11-N010SN x360, laptop convertibil

Laptopurile convertibile nu sunt chiar așa de populare dar tind să fie tot mai eficiente. HP Pavilion 11-N010SN x360 e un astfel de laptop iar ecranul nu e detașabil ci doar rabatabil. Din numele său reiese că ecranul poate fi pliat la 360 de grade și în modul tabletă numai nevoie de stand sau altele. Acesta e varianta pe roșu și există și pe argintiu. Oricum, nu e în totalitate pe roșu ci doar partea din spate, laterală și între balamale.

O alternativă poate să fie și un laptop de la un alt brand dacă nu sunteți fan HP. Există soluții de la Asus sau Lenovo , care au ecrane și configurații superioare, iar prețurile sunt conforme cu ce veți primi. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi .

Laptopul

Laptopul

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații

Procesorul Quad Core Intel Pentium nu e unul foarte performant dar e decent. Face parte din seria Bay Trail-M care e inferioară celei Haswell. Ecranul de 11.6 inci e unul de tip touch și are o imagine HD Ready – 1366 cu768 pixeli. Configurația sa e una tipică laptopurilor mai ieftine de aceea nu e nici prea scump: 4GB RAM și 500GB spațiu. Placa video e cea Intel, deci e un laptop mai mult office și nu vă puteți aștepta la mai mult având în vedere dimensiunile sale. Are dotări bune: HDMI, USBuri, bluetooth, WiFi, difuzoare stereo, cititor de carduri altele.

Autonomia e cam mică pentru o tabletă dar nu și pentru un laptop cu baterie de 2 celule – maxim 4 ore. Sistemul de operare e la versiunea 8.1 iar pe viitor va exista o altă versiune și mai bună, poate chiar pentru aceste tipuri de laptopuri. Veți găsi ceva mai multe dotări pe acest laptop, deoarece e și tabletă.

Plusuri: are tehnologie bluetooth, designul, autonomie bună pentru dimensiunile sale, ecran HD cu touch, securizare mai bună și e pe roșu.
Minusuri: nu oricine și-o permite.

HP Pavilion 11-N010SN x360 e un gadget interesant ținând cont că poate înlocui două gadgeturi însă e unul de 11 inci. Există modele mai mari fie de la acest brand fie de la alte branduri.

Click aici pentru mai multe păreri
{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Alecsander

    Salutare,am un laptop exact ca acesta din articol cu display-ul spart.aveti idee unde pot sa il achimb si cat costa?va multumesc

Lasă un comentariu