HP Pavilion 11-N010SN x360, laptop convertibil

Laptopurile convertibile nu sunt chiar așa de populare dar tind să fie tot mai eficiente. HP Pavilion 11-N010SN x360 e un astfel de laptop iar ecranul nu e detașabil ci doar rabatabil. Din numele său reiese că ecranul poate fi pliat la 360 de grade și în modul tabletă numai nevoie de stand sau altele. Acesta e varianta pe roșu și există și pe argintiu. Oricum, nu e în totalitate pe roșu ci doar partea din spate, laterală și între balamale.

O alternativă poate să fie și un laptop de la un alt brand dacă nu sunteți fan HP. Există soluții de la Asus sau Lenovo , care au ecrane și configurații superioare, iar prețurile sunt conforme cu ce veți primi. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Procesorul Quad Core Intel Pentium nu e unul foarte performant dar e decent. Face parte din seria Bay Trail-M care e inferioară celei Haswell. Ecranul de 11.6 inci e unul de tip touch și are o imagine HD Ready – 1366 cu768 pixeli. Configurația sa e una tipică laptopurilor mai ieftine de aceea nu e nici prea scump: 4GB RAM și 500GB spațiu. Placa video e cea Intel, deci e un laptop mai mult office și nu vă puteți aștepta la mai mult având în vedere dimensiunile sale. Are dotări bune: HDMI, USBuri, bluetooth, WiFi, difuzoare stereo, cititor de carduri altele.

Autonomia e cam mică pentru o tabletă dar nu și pentru un laptop cu baterie de 2 celule – maxim 4 ore. Sistemul de operare e la versiunea 8.1 iar pe viitor va exista o altă versiune și mai bună, poate chiar pentru aceste tipuri de laptopuri. Veți găsi ceva mai multe dotări pe acest laptop, deoarece e și tabletă.

Plusuri: are tehnologie bluetooth, designul, autonomie bună pentru dimensiunile sale, ecran HD cu touch, securizare mai bună și e pe roșu.
Minusuri: nu oricine și-o permite.

HP Pavilion 11-N010SN x360 e un gadget interesant ținând cont că poate înlocui două gadgeturi însă e unul de 11 inci. Există modele mai mari fie de la acest brand fie de la alte branduri.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „HP Pavilion 11-N010SN x360, laptop convertibil”

  1. Salutare,am un laptop exact ca acesta din articol cu display-ul spart.aveti idee unde pot sa il achimb si cat costa?va multumesc

Comentariile sunt închise.