HP P3500 MT

Sistem desktop HP P3500 MT e recomandarea mea pentru cei nu vor un desktop cu placă video dedicată. vine în multe configurații interesante, cu monitor și FreeDOS. deci prețul va fi mai atractiv, în special dacă nu vreți să instalați Windows 8 sau aveți deja un DVD cu Windows. Puteți să alegeți ce configurație doriți în funcție de viteza de procesare și bugetul dumneavoastră. Deci diferențe se află la procesorul dorit dar și la memorie RAM. Dar și așa 2GB de memorie e suficientă dacă îl doriți doar pentru aplicații, internet or filme. Poate fi folosit atât pentru uz casnic cât și la locul de muncă. Cel cu i3 mi se pare decent deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Nu trebuie neglijat faptul că bvine cu un monitor de 20 inci, destul de bun pentru orice tip de utilizator. La o așa diagonală are o rezoluție HD+ și intrări video corespunzătoare (atât VGA cât și DVI-D).

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

În funcție de alegerea dumneavoastră, procesorul diferă dar toate sunt noi și oferite de Intel. Însă după cum am spus și sus, cel cu i3 mi se pare decent deoarece doar desktopuri de gaming sau pentru jocuri necesită, un Core i5 ori i7. Placa video e cea integrată de la Intel, de aceea nu e nevoie să mai luați una. Placa de bază e una performantă având în vedere porturile și sloturi oferite. Deasemenea, are sunet integrat, rețea integrată și chipset Intel H61 Express.

Chiar și memorie RAM diferă astfel că poate să fie de 2 ori de 4GB. Hard diskul său e unul de 500GB care mi se pare decent. Oricum, îi puteți face ulterior upgrade-uri dacă doriți că doar nu e un All-in-One. Alte caracteristici ar fi: unitatea optică DVD, perifericele incluse, monitorul LED de 20 inci, porturile USB, sursa de 300 W și greutatea sa de circa 7 kilograme.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: vine cu monitor la pachet care mi se pare foarte util și bun, fiabilitate ridicată ca și la restul desktopurilor oferite de acest mare producător, periferice incluse, carcasă compactă și performanțe pe măsură.

Minusuri: nu e chiar ieftin.

Concluzie

Acest HP P3500 MT e o alegere de tip office bună însă dacă nu sunteți fan HP, atunci vă recomand un desktop de la Serioux deoarece componentele sunt doar asamblate de ei nu și produse.

Te-ar mai putea interesa