HP P3500 G2 MT, sistem desktop office

HP P3500 G2 MT e un sistem desktop performant și care e disponibil în multe variante. Chiar dacă prețurile sunt diferite, doar procesorul e diferit. Toate procesoarele sunt oferite de Intel și au tehnologie IvyBridge. Chiar dacă nu are procesoare Haswell diferențele de performanță. Are procesoare Pentium și Core i3, dar nu e exclus să apară și alte configurații. Puteți opta pentru un desktop fără Windows 8.1 Pro, cu sistem de oferă sau cu monitor HP. Deci pot spune că această seri dar și generație, se adresează oricui.

Designul e destul de elegant și se poate vedea din partea de jos că partea frontală e una negru lucioasă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Desktopul
Desktopul

Placa de bază are o placă video Intel HD, rețea integrată, slot PCI-E x16 și slot PCI-E x1. Pe partea de memorie are 4GB de RAM și nu are sens să puneți mai mult. Hard disk-ul e unul de 7200 RPM iar spațiul de stocare mi se pare satisfăcător. Am pus și un clip la final dacă vă interesează foarte mult cum arată. Oricum, nu veți regreta alegerea făcută în special că veți opta pentru un model de la un brand foarte cunoscut. Un producător cunoscut e un producător cu experiență și care oferă cam ce e mai bun pe piață. NU are sens să dați bani în plus pe tehnologii recent lansate care nu sunt încă de folos.

Perifericele incluse sunt cele standard: mouse și tastatură. Porturile acestui desktop sunt următoarele: VGA, DVI, port pentru căști, microfon, audio in și 6 USBuri. Având în vedere că are o sursă de 180W, nu are sens să o schimbați cu alta. Dacă vreți ceva mai mult, e recomandat să luați ceva mai performant.

Plusuri: configurație performantă care are un consum redus, port DVI, vine cu periferice, fiabilitate ridicată etc.
Minusuri: nu sunt.

HP P3500 G2 MT e un desktop office care nu poate fi upgradat la unul multimedia (o placă video dedicată consumă mult mai mult). Jos am pus un clip cu despachetarea unui model similar:

Te-ar mai putea interesa