Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

HP Omni 27-1080ea AIO

Acest sistem desktop PC HP Omni 27-1080ea AIO e unul de tip All-in-One și de aceea nu vine cu unitate centrală ci doar cu un monitor mai generos. Se poate observa că are un ecran foarte mare și periferice de tip wireless (fără fir). E unul dintre cele mai mari desktopuri din categoria sa, motiv pentru care e greu de transportat (are vreo 14 kilograme) însă ocupă mai puțin spațiu decât un PC obișnuit. Are o configurați multimedia cu Core i7, AMD Radeon HD 7450 și 6GB de RAM. Spațiul de stocare e și el foarte important și e mai mult decât satisfăcător – 2TB. Nu cred că există un rival pentru acesta, poate doar cele cu multi-touch și GT 540M de la MSI (însă acelea nu au ecran așa de mare). Omni 27-1080ea are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Din față

Tastatura

Specificații tehnice

Procesorul e unul Core i7 model 2600S și are o frecvență de 2.8 GHz. Acesta e unul Sandy Bridge deoarece are seria 2000 și nu 3000. Oricum, e foarte bun pentru un astfel de PC iar împreună cu plasa AMD Radeon HD 7450, e ideal pentru vizionarea de filme 1080p, editare video și ceva jocuri. Are și o placă de bază performantă care are rețea integrată, sunet integrat, bluetooth și Wi-Fi. Capacitatea de 6GB e numai bună pentru a avea un multitasking excelent și pentru a juca ceva jocuri. Nu e cea mai grozavă soluție pentru pasionații de jocuri.

HDD-ul de 2TB e foarte bun deoarece e de 7200 RPM. față de alte All-in-One-uri, acesta are unitate Blu-Ray care e ideală pentru vizionarea de filme. Radeon HD 7450 e un model pe 64 de biți și deci poate rula câteva jocuri dar nu la detalii prea mari. Ecranul său e unul WLED Full HD și măsoară o diagonală de 27 de inci. Poate fi folosit ca și TV datorită tunerului incorporat. Alte dotări interesante sunt: card readerul, cameră web, sistem de montare pe perete, USBuri 3.0, HDMI, USBuri 2.0 și ieșiri audio de tip Beats.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: Beats Audio, ecran de 27 inci, Tuner TV, hard mare, procesor Core i7 și puteți juca chiar și jocuri datorită plăcii video AMD.

Minusuri: prețul e desul de piperat.

Concluzie

Acest HP Omni 27-1080ea e cea mai bună recomandare pentru pasionații de filme dar nu și pentru gamerii înrăiți. Se potrivește pe orice birou însă vă recomand un birou mai mare în special că vreți să vă luați și un sistem audio chiar dacă are boxe integrate.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu