HP Omen 17-w000nq, laptop cu procesor Core i5 de tip HQ

Laptopul HP Omen 17-w000nq poate concura cu multe alte laptopuri de gaming de la alte branduri, însă la acesta îmi place combinația de negru cu roșu, dar și logo-ul de pe spate. Bineînțeles, nu-l achiziționați pentru a vă uita la el, ci pentru a rula jocuri 3D recent lansate. Acesta poate rula jocuri la detalii medii sau chiar maxime (dacă cerințele hardware sunt mai mici). Chiar și sistemul de operare preinstalat a influențat prețul, dar nu atât de mult.

Un laptop e mult mai compact decât un desktop și poate fi luat cu voi oriunde chiar și într-un rucsac. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Componentele sale sunt destul de avansate și pentru jocuri aveți nevoie de memorie RAM DDR4 și procesor de tip HQ. Ecranul său e ceva mai bun decât la alte laptopuri deoarece are panou IPS pe lângă rezoluția 1080p și suprafața e una mată astfel că lumina nu va fi supărătoare. Memoria RAM are o capacitate de 12GB, adică ambele sloturi sunt ocupate. Nu e nevoie de alte componente sau de viitoare upgrade-uri, însă dacă considerați că nu veți fi mulțumiți atunci alegeți un laptop mai performant (Core i7).

Nu are un SSD oarecare, ci unul de tip M.2 și un hard disc de 7200 RPM. Fără acea placă video GTX 960M, laptopul nu putea fi unul de gaming. Se putea renunța la unitatea optică pentru ca laptopul să devină ceva mai ușor. Dotările sale sunt similare cu cele ale unui laptop clasic de la același brand.

Păreri pro și contra

Are un design modern destul de plăcut, performanțele sunt impresionante, are o greutate destul de redusă, vine tehnologie TPM și o baterie decentă (autonomia maximă poate atinge chiar și 8-10 ore în mod economic). E ceva mai scump decât un laptop multimedia dar oferă performanțe și dotări corespunzătoare bugetului.

Acest model HP Omen 17-w000nq reprezintă cea mai bună soluție pentru cei pasionați de jocuri dar nu au pretenții chiar atât de mari. Spun asta pentru că există variante de două ori mai scumpe care oferă performanțe generoase.

Te-ar mai putea interesa