HP OMEN 17-ck1005nq, laptop de gaming foarte bun

Laptopurile cu ecran de 17 inci sunt destul de căutate, la fel și cel de 16 inci, deoarece oferă o experiență mai plăcută, similară cu cea oferită de un PC. Chiar dacă nu este vorba de un ecran de 20+ inci, va fi de ajuns pentru că nu veți sta foarte departe de el. HP OMEN 17-ck1005nq este un astfel de laptop doar că acesta se adresează și celor pasionați de gaming. Cu alte cuvinte, este vorba de cunoscuta serie Omen doar că nu este una oarecare, pentru că are cel mai bun procesor Intel.

Componentele sale influențează cel mai mult prețul său și este cert că aveți nevoie de Core i9, că doar aveți un laptop cu imagine QHD. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Fiecare serie de laptopuri arată diferit, însă cele de gaming sunt în general complet negre, iar la alte branduri pot fi chiar și lumini RGB prin jur dar nu prea ajută foarte mult. Să nu se înțeleagă greșit, chiar și modelul de jos are tastatură RGB.

Toți producătorii oferă diverse configurații pentru gameri, astfel ca voi să găsiți cel mai potrivit model, în funcție de necesități sau buget. Poate că cel de sus nu este cel mai grozav sau accesibil, dar poate fi văzut ca o investiție pe termen lung deoarece are una dintre cele mai bune plăci video, un procesor de top și memorie DDR5.

De ce îl recomand? Unele motive le-am menționat deja anterior, dar mai sunt și altele:

  • ecran cu luminozitate de 300 niți și refresh de 144 Hz.
  • aveți destul spațiu de stocare pentru jocuri – 1TB, dar se poate extinde cu încă un SSD.
  • conectivitate excelentă, chiar și mini DisplayPort, WiFi ax și Thunderbolt v4.
  • autonomia este un alt punct forte deoarece are o baterie de 83 Wh.

Concluzie

HP 17-ck1005nq este doar unul dintre multele modele Omen disponibile, iar dacă vă depășește cu mult bugetul atunci, atunci vă recomand un HP Victus 15-fa0024nq sau chiar alt model Victus. Există și serii de gaming mai de buget dar care nu au cele mai avansate componente.

Te-ar mai putea interesa