Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

HP Omen 17-an108nq, laptop de gaming cu SSD și HDD

Un laptop cu ecran de 17 inci e alegere ideală pentru pasionați ide jocuri, dar și de utilizatorii office. HP Omen 17-an108nq e o soluție de gaming foarte interesantă pentru avem cel mai avansat Core i7, GTX 1060, un SSD și un hard disc. Poate că nu veți alege în final pe acesta, de aceea eu vă recomand să face upgrade-uri pe cât posibil pentru a obține cât mai multe detalii și fps-uri în jocurile preferate. În cazul laptopului de jos, aveți nevoie doar de o plăcuță de RAM în plus și 16GB ar fi de ajuns.

Designul e relativ același ca și pe varianta de 15 inci, doar că la interior, hardware-ul nu mai e atât de înghesuit și detaliile iasă mai bine în evidență pe un ecran generos. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acel Core i7-8750H e prezent doar pe laptopuri de gaming pentru că are 6 nuclee și vreau să văd o alternativă de la AMD, dar nu cred că va fi prea curând. Acesta poate fi folosit chiar pentru orice, iar voi nu vă puteți plânge pentru că se mișcă rapid cu acel SSD. Bineînțeles, aplicațiile și sistemul de operare le veți instala pe acesta pentru a porni mai rapid. Chiar și hardul e unul interesant pentru că e de 7200 RPM.

Păreri pro și contra

Nu s-a dorit un laptop de gaming foarte compact ori portabil, ci unul care e eficient indiferent de task. Se vede sistemul de răcire cu două ventilatoare, o tastatură plăcută și unul dintre cele mai bune IPS-uri. Sunt puține laptopuri cu WiFi 2×2, dar pot fi upgradate dacă știți să-l desfaceți. Porturile sale permit conectarea oricărui periferic, chiar și monitor 4K cu sau fără G-Sync (mă refer la DisplayPort).

HP Omen 17-an108nq oferă un ecran IPS de ultimă generație cu refresh ridicat și nu cred că ați fi văzut vreo diferențe dacă ar fi avut 144 Hz. Până la urmă se vede doar dacă obțineți mai mult în jocuri – peste 120 fps-uri. Mai toate laptopurile noi de gaming și nu numai, sunt echipate cu o baterie integrată care oferă o autonomie de lucru impresionantă. Astfel, s-a redus semnificativ dimensiunile laptopului, însă după câțiva ani ea nu mai poate oferi aceeași durată de viață.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu