HP Omen 17-an0xx, laptop din fibră de carbon

Laptopul HP Omen 17-an0xx e o variantă excelentă concepută pentru gaming și nu numai. Pe lângă componentele foarte bune veți observa și câteva dotări speciale care sunt întâlnite destul de rar pe laptopuri: ecran IPS 120 Hz cu G-Sync (adaptează refresh-ul la fps-urile din jocuri), difuzoare Bang & Olufsen, tehnologie WiFi ac 2×2, DisplayPort (conectarea unui monitor) și Thunderbolt v3. Nu știu cât de utile pot fi aceste dotări pentru voi, dar vor aprecia cei care nu au un desktop. Până la urmă nu mai are sens un PC cu un așa gadget portabil.

Toată seria e construită din fibră de carbon, doar că pot fi variante mai mari, cum e cea de jos sau mai mici. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Chiar dacă sunt multe laptopuri care au un procesor ca și acesta, restul componentelor sunt și ele foarte importante. Pentru a juca un joc la detalii maxime, e necesară o placă video ca GTX 1070 de 8GB și chiar nu e nevoie de mai mult. Sunt numeroase jocuri care se folosesc mai mult de procesor și memorie RAM.

E echipat cu suficient spațiu de stocare și aplicațiile pornesc rapid cu ajutorul acelui SSD (dacă le instalați pe el). HDD-ul e util dacă vreți să țineți muzica, filmele și kiturile de la jocuri pe laptop.

Păreri pro și contra

Conectivitatea e excelent și cred că se putea renunța la unitatea optică pentru o fantă suplimentară la sistemul de răcire. Laptopul poate fi îmbunătățit cu o memorie RAM suplimentară deoarece are un slot neocupat. Odată cu apariția memoriilor mai mari, nu sunt necesare mai multe sloturi – 4. Spre deosebire de alte laptopuri, acesta impresionează mai mult la capitolul imagine și performanțe grafice.

HP Omen 17-an0xx are o construcție de invidiat și se datorează materialului din care e realizat – fibră de carbon. Chiar dacă e gros și greu, e așa pentru că că are un sistem de răcire eficient și nu puneți prea mult accent pe portabilitate. Având în vedere că discutăm de un laptop scump, Windowsul preinstalat nu poate afecta prea mult bugetul vostru.

Te-ar mai putea interesa