HP Omen 17-an005nq, laptop de 17 inci cu display IPS

Laptopurile pentru jocuri arată ceva mai bine dar depinde și de preferințele fiecăruia, iar HP Omen 17-an005nq e o variantă cu ecran ceva mai mare. Astfel, dacă ați avut un desktop anterior, nu veți regreta alegerea făcută și distanța de vizionare e destul de mică, motiv pentru care nu aveți nevoie de o imagine mai mare. Un laptop standard nu are un sistem de răcire atât de bun, deoarece face parte din alt segment, pe când cel de jos are evacuare prin spate.

Indiferent de variantă, designul e același și prețul diferă în funcție de componente. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Configurația unui laptop e foarte importantă pentru că hardware-ul face diferența și nu dotările. Nu veți găsi un procesor ca i7-7700HQ pe variante mult mai ieftine deoarece e necesară și o placă video de tip GTX. Performanțele mai ridicate pot afecta autonomia unui laptop, astfel că trebuie ținut mai tot timpul în priză și nu cred că vă deranjează pentru că nu e un ultrabook. Cu un laptop câștigați spațiu atât pe lângă birou cât și pe birou.

Tastatura iluminată e una iluminată pe o singură culoare și nu e RGB cum am văzut la unele serii de laptopuri. Oricum, culoarea roșie e destul de plăcută la ochi și tastele sunt vizibile indiferent de condiții.

Păreri pro și contra

Vine echipa cu două tipuri de medii de stocare – HDD și SSD, iar totul se mișcă foarte bine pentru că ambele au viteze de transfer ridicate. Aveți mult spațiu de stocare pentru fișierele media și toate aplicațiile vor porni rapid cu un SSD, chiar și Windowsul. Carcasa e realizată din mai multe materiale printre care e și fibra de carbon, dar se vede și din construcția sa. Conectivitatea e un punct forte al unui laptop .

HP Omen 17-an005nq e un gadget destul de avansat chiar dacă nu sunt prezente cele mai avansate componente de pe piață. Nu are nevoie de o placă video mai scumpă deoarece anumite jocuri cer doar un procesor pe măsură și memorie RAM DDR4 la  frecvență mai ridicată.

Te-ar mai putea interesa