HP OMEN 16-b0011nq, laptop cu 16GB memorie

Laptopul din imaginea de jos numit HP OMEN 16-b0011nq oferă ceva mai multă memorie decât restul laptopurilor și aveți nevoie de ea mai devreme sau mai târziu. Să nu neglijăm nici restul componentelor care influențează destul de mult prețul laptopului. Bineînțeles, un laptop conceput pentru gaming are o construcție mai mare și un sistem de răcire pe măsură. Poate că arată precum un model standard, veți vedea că are un ecran puțin mai mare, acesta ajungând să măsoare 16.1 inci în diagonală.

Designul serie Omen s-a schimbat, adică nu mai vedem acele linii agresive și acel logo cu mască tribală. Poate fi confundat ușor cu un laptop simplu doar că este mai greu și nu este la fel de subțire ca altele. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

În primul rând, laptopul se alege în funcție de buget, iar apoi căutăm o configurație care vi s-ar potrivi. Evident, nu puteți opta pentru orice laptop dacă vreți o experiență plăcută în jocuri și Acesta este unul dintre multele laptopuri care nu mai trebuie upgradat. Adică nu mai trebuie să puneți memorie suplimentară și poate că vă ajunge și spațiul de stocare.

Anumite componente (procesorul, placa de bază, placa video) nu pot fi schimbate ori upgradate, ele au fost concepute să fie integrate și să ocupe foarte puțin spațiu. Laptopurile sunt echilibrate și oferă o productivitate destul de bună, însă hardware-ul diferă de la o serie la alta. Dacă vorbim strict de această serie, diferențele sunt destul de mici în modele, dar un Core i7 oferă un punctaj mai bun. Portul Mini DisplayPort permite conectarea unui monitor mai deosebit (profesional/4K), dar este și unul HDMI de tip 2.1 (redă 4K 60p).

Concluzie

HP OMEN 16-b0011nq se laudă cu dotări foarte bune și le-am enumerat mai sus, dar mai sunt și altele (am ales să le prezint pe cele mai importante). Nu aveți nevoie de un monitor suplimentar, deoarece calitatea imaginii este foarte bună. Dacă bugetul nu reprezintă un obstacol atunci un HP Victus 16-d0001nq poate fi pus pe listă.

Te-ar mai putea interesa