HP Omen 15-ek1000nq, de ce să alegi un laptop cu refresh de 300 Hz

HP Omen 15-ek1000nq e un laptop pentru pasionații de jocuri sau profesioniștii care au nevoie de un „desktop replacement”. Este echipat cu componente puternice și aș evidenția procesorul i7 octa core model i7-10870H.

Dispozitivul are un preț bun Vezi prețul special de azi », și pe acești bani primim un aparat care se evidențiază prin aspect plăcut, dar și componente puternice.
Din imaginea de alături se poate vedea că aparatul are un design sobru așa încât să fie potrivit și pentru oamenii de afaceri.

Păreri pro și contra

Modelul HP Omen 15-ek1000nq vine cu componente de generație nouă și diverse atuuri care te-ar face să-l alegi. Acestea sunt următoarele:
Ecranul e unul cu panou IPS și refresh de 300 Hz. Rezoluția e una de tip FHD așa încât imaginile să fie de o calitate cât mai bună.
Memoria RAM e una foarte bună deoarece e vorba despre 32 GB DDR4 la frecvență de 2933 MHz.
Placa video e una RTX 3070 cu memorie de 8 GB. E una dintre cele mai puternice plăci video și e perfectă pentru jocuri.
Vine cu o multitudine de opțiuni pe partea de conectivitate, printre acestea fiind 3 porturi USB, HDMI 2.1, Thunderbolt, Mini DisplayPort, cititor de carduri, wireless ax, LAN Gigabit și altele.

Nu vine cu sistem de operare preinstalat cum e în majorității laptopurilor. Din această cauză recomand să instalați Windows 10 de pe un stick USB.

Din păcate nu are cea mai bună portabilitate. E vorba despre o greutate de 2,5 kilograme și o baterie care poate să țină maxim 5 ore.

Verdictul meu referitor la acest model e că-și merită banii întrucât are performanțe de top. Cum am mai scris, acest model e pentru cei interesați de ceva pentru jocuri, editări video sau creat de conținut.
Dacă vreți ceva cu ecran mai mare atunci vă recomand un model de 17 inci

Te-ar mai putea interesa