HP Omen 15-ek0003nq, laptop de gaming cu display 144Hz

Seria de laptopuri de gaming Omen este o soluția bună a acestui brand pentru cei pasionați de jocuri și nu numai. HP Omen 15-ek0003nq este o recomandare bună în acest preț și vedem un Core i7, 16GB memorie RAM, un SSD de 512GB și o placă video GTX 1660Ti. Această nouă placă video se poate compara cu varianta anterioară numită GTX 1070, iar aici mă refer strict la scorul de performanță. Un laptop atât de avansat vine și cu un IPS cu refresh de 144Hz, pentru ca voi să vedeți o imagine cât mai clară în jocurile competitive (unde obțineți multe fps-uri).

Generația nouă vine cu îmbunătățiri vizibile și hardware-ul e ceva mai avansat, de aceea nu poate fi prea accesibil. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poate că nu oferă un procesor avansat cum vedem la AMD (pe 7 nm), dar performanțele sunt impresionante indiferent de jocurile sau aplicațiile rulate. Oricum, nu sunt multe laptopuri cu AMD pentru că sunt mulți fani Intel și probabil că mulți gameri nu ar schimba producătorul preferat de procesoare. Placa video e la fel de importantă și vedem un model GTX 1660Ti pe acesta și e de ajuns pentru multe jocuri.

Păreri pro și contra

Are un ecran modern de tip IPS cu refresh mare pentru ca să bucurați de o imagine cât mai clară indiferent de numărul de fps-uri din jocuri. Configurația sa vă permite să rulați multe jocuri la detalii medii spre maxime au poate că vreți doar mai multe fps-uri. Tehnologia WiFi ax este cea mai avansată soluție fără fir pentru gameri și aveți nevoie doar de un router compatibil și un abonament Gigabit. Vedem și porturi avansate, iar două care iasă în evidență sunt Thunderbolt v3 și Mini DisplayPort. Ambele sunt utile dacă vreți să conectați periferice suplimentare (de exemplu: monitoare profesionale).

Chiar și așa, se poate conecta un televizor 4K la acest laptop și se poate rula fără probleme conținut 4K la 60p deoarece laptopul are HDMI 2.0. HP Omen 15-ek0003nq are o tastatură cu iluminare roșie care e pe placul multor pasionați de jocuri.

Te-ar mai putea interesa