HP OMEN 15-ek0002nq, laptop cu i7-10750H

Dacă vă plac jocurile și nu vă plac desktopuri de gaming pentru că ocupă mult spațiu, atunci ar trebuie să optați pentru un laptop. HP OMEN 15-ek0002nq este o recomandare foarte bună deoarece are cel mia bun procesor Intel – Core i7-10750H. Bineînțeles, toată configurația este importantă și nu trebuie neglijată placa video dedicată. Cele mai multe laptopuri din segmentul mijlociu și de top oferă grafică RTX, adică veți putea activa setările de Ray Tracing din unele jocuri.

Laptopul acesta este unul destul de compact pentru ce se află la interior și îl puteți transporta cu ușurință oriunde. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesorul Intel i7 este alegere bună când vă gândiți la gaming, dar și AMD oferă alternative cu performanțe impresionante. Din păcate, aceste laptopuri nu sunt prezente în număr mare, motiv pentru care vor fi disponibile pentru o perioadă scurtă. Varianta de sus este doar un exemplu, voi puteți alege chiar și altă variantă de la acest brand.

Are suficientă memorie RAM și spațiu de stocare, poate că pe viitor se pot face câteva îmbunătățiri în acest sens. Vedem difuzoare premium care oferă o calitate audio decentă – Bang & Olufsen, dar sunt și tehnologii care îmbunătățesc experiența.

Păreri pro și contra

Configurațiile laptopurilor de gaming sunt similare cu cele de pe desktopuri la capitolul performanță, doar că sunt ceva mai diferite. Ecranul IPS al laptopului are o rată de refresh mare pentru ca imaginea să fie clară indiferent de conținutul redat. Este echipat cu tastatură cu iluminare și este de culoare roșie, iar modelele de top oferă un model de tastatură RGB pe zone. Poate că nu se compară cu un ultraportabil, însă nu veți călători mult cu el, ci îl veți folosi în mare parte pe birou.

HP 15-ek0002nq are nevoie de periferice pentru o experiență plăcute, iar ele pot fi diverse: sistem audio/căști audio, mouse, router wireless etc. Sistemul de răcire este mult diferit de cel al laptopurilor clasice, motiv pentru care nu este necesar un cooling stand, însă poate răcire laptopul suplimentar partea de jos a laptopului.

Te-ar mai putea interesa