HP Omen 15-dc0019nq, laptop de gaming cu Intel Coffee Lake

Un laptop pentru gaming are o construcție specială și componente performantă, iar HP Omen 15-dc0019nq oferă niște dotări ceva mai deosebite. Unele se pot vedea imediat cum ar fi tastatura RGB, sistem de răcire mai bun, construcție rigidă, porturi, dar și altele. La prima vedere nu veți observa ce fel de ecran beneficiați dar în jocuri se observă niște diferențe, în special dacă obțineți peste 60 fpsuri. Imaginea e foarte clară chiar și la mișcări bruște, astfel veți obține rezultate mai bune în jocuri competitive (multiplayere).

Din câte văd ecranul 144 Hz e tot mai des întâlnit și cred că va deveni unul standard în următoarea perioadă, dar numai pe laptopurile de gaming. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Pe acest laptop dar și pe altele găsim noul i7 cu ceva mai multe nuclee, motiv pentru care performanțele au crescut semnificativ. E vorba de noua serie Coffee Lake care e interesantă pentru cei ce vor mai mult de la un laptop cu un consum mic de resurse, totuși prețul nu poate fi ca și cel al variantelor de tip U.

Veți observa că poate rula orice joc la detalii mici și sunt câteva care pot fi rula te la detalii maxime. Pentru cei ce nu se mulțumesc cu puțin le-aș recomanda plăci video ca GTX 1060 sau GTX 1070, dar și memoria RAM trebuie să fie de 16GB. În rest nu prea ai ce să-i reproșezi.

Păreri pro și contra

Are o construcție destul de rigide pentru dimensiunile sale și nu mai trebuie să investiți nimic îl el dacă vreți să rulați jocuri la detalii nu foarte mari. Procesorul cu 6 nuclee ajută de cele mai multe ori pentru că orice task se folosește de această componentă, iar în jocuri se vede diferența între un Core i5 și un Core i7. Placa video e pe plan secund și discutăm de o variantă decentă pentru că e de tip Ti, ceea ce înseamnă că performanțele sunt cu 25% mai ridicate.

HP Omen 15-dc0019nq oferă o tastatură iluminată foarte bună însă nu se poate compara cu cele clasice folosite pentru desktopuri. Poate că nici nu sunteți un utilizator pretențios, de aceea un laptop reprezintă un bun upgrade la vechiul PC.

Lasă un comentariu