HP Omen 15-dc0018nq, laptop de jocuri cu i5-8300H quad core

HP Omen 15-dc0018nq e un laptop de gaming al anului 2018 și spre deosebire de modelele anterioare vine cu procesor Intel din seria a opta și caracteristici îmbunătățite.
Se adresează în principal pentru cei pasionați de jocuri competitive (datorită ecranului cu 144Hz) ori celora care vor un desktop replacement.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine ci care are tehnologii de generație nouă. Din imaginea alăturată puteți vedea că acest notebook e unul dotat cu tastatură iluminată RGB.


Pro

Modelul HP Omen 15-dc0018nq e unul dotat cu procesor quad core i5-8300H. Acesta vine să-l înlocuiască pe i5-7300HQ având un spor de performanță de circa 25 procente.
Placa video e o GeForce GTX 1050 Ti cu 4GB memorie RAM și va face față cu brio celor mai noi jocuri deoarece e mult mai performantă decât o GTX 1050 simplă.
Stocarea se realizează pe un hard de 1TB care are 7200 rotații. E o capacitate mare, dar pentru viteză ar fi fost bun un SSD.
Stă excelent la capitolul porturi deoarece are de la HDMI până la mini DisplayPort. Ultimul port vă va permite să afișați filme și jocuri la rezoluție 4K pe un televizor or monitor 4K.
Pentru ca Internetul să meargă cât mai bine acest model are wireless ac 2×2 și rețea 10/100/1000.

Contra

Portabilitatea e una decentă cu o greutate de 2,5kg și bateria care poate să țină până la 4 ore.
Nu are Solid State Drive, dar nu vă oprește nimeni să puneți unul.

Concluzie

Acest notebook e unul perfect pentru cei interesați de un dispozitiv modern cu aspect premium și caracteristici de top.
De exemplu, ecranul său chiar dacă e de doar 15 inci are rezoluție FHD, panel IPS și 144Hz.
Ca sistem de operare recomand Windows 10 deoarece acesta e compatibil cu toate jocurile și vă va ajuta să aveți o productivitate foarte bună în sarcinile pe care o să le faceți pe el dacă o să utilizați laptopul ca desktop replacement/workstation.

Te-ar mai putea interesa