HP Omen 15-dc0009nq, laptop pentru jocuri cu i5-8300H

Laptopul HP Omen 15-dc0009nq poate rula jocuri la detalii suficient de bune pentru a vă bucura de experiență că doar are varianta Ti și un procesor nou. Mai trebuie menționat că are un ecran foarte bun cu multe detalii și culori. Dacă tot discutăm de ecran, v-aș putea recomanda varianta cu i7 și ecran 144 Hz, doar că nu are aceeași versiune de placă video. Ideea e că sunt tot mai multe modele disponibile din care puteți alege, iar fiecare oferă ceva diferit pentru acel preț.

Noua generație de laptopuri de gaming oferă procesoare Intel Coffee Lake cum e acel Core i5-8300H. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Un laptop cu i5 e mult mai ieftin decât unul cu Core i7, dar depinde și de generație. Noile jocuri vor rula mai bine pe acesta și chiar nu merită un compromis. Poate că din numele său nu reiese faptul că acesta e superior altor modele.

Chiar dacă are doar un HDD, acesta e destul de silențios și performant, iar capacitatea de stocare e foarte importantă pentru unii utilizatori.

Difuzoarele Bang & Olufsen sunt standard pe această serie și oferă o calitate audio ceva mai bună. Pentru o putere audio mai mare, doar un sistem audio clasic poate fi de ajuns și mă refer la niște boxe. Pentru jocuri online puteți alege o pereche de căști cu microfon.

Păreri pro și contra

Componentele sunt un un punct forte deoarece nu sunt multe serii de gaming ca aceasta și cele multimedia nu dispun de o răcire atât de bună, o tastatură iluminată pe roșu și un ecran atât de bun. Autonomia maximă poate obținută în anumite condiții, dar nu cred că vreți să călătoriți cu un laptop de gaming, ci mai degrabă cu un ultraportabil. Tehnologia WiFi ac 2×2 e una dintre cele mai bune de pe piață și chiar puteți spune adio cablului de rețea.

HP Omen 15-dc0009nq nu putea fi prea ușor pentru că laptopurile performante au nevoie de o răcire ceva mai eficientă. Nu cred că are sens un cooling pad dar veți putea coboră temperaturile cu câteva grade (depind de alegere).

Lasă un comentariu