HP Omen 15-dc0008nq, laptop de gaming la superlativ

HP OMEN 15-dc0008nq e un laptop de jocuri dotat cu componente noi și cu o răcire exemplară. E un laptop conceput așa încât totul să ruleze fin și de aceea au fost alese cele mai bune materiale precum și componente.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un laptop de top care se comportă fără reproșuri în diverse situații. De aceea eu zic că este excelent și pe post de desktop replacement.

Avantaje

Laptopul HP Omen 15-dc0008nq e unul de top deoarece e dotat cu procesor i5-8300H care are 4 nuclee și este upgrade-ul lui i5-7300HQ.
Cipul grafic din dotare e unul GTX 1050 Ti cu 4GB memorie RAM și din această cauză e unul foarte bun pentru jocuri ori sarcini avansate ce au nevoie de procesare video. Există laptopuri cu plăci video mai puternice, dar în opinia mea aceasta e mai mult decât suficientă.
La capitolul conectivitate are wireless ac 2×2, Gigabit LAN și multiple alte porturi. Acestea sunt dispuse așa încât să fie ușor accesibile, după cum urmează:
– în spate: Ethernet, USB 3.0, HDMI și mini Display Port
– în dreapta: USB 3.0, audio DTS, intrare microfon și cititor carduri
– în stânga: USB 3.0 și intrare cablu alimentare.
Portabilitatea e una excelentă cu o greutate de 2,3kg și o baterie care ține undeva la 4-6 ore.

Dezavantaje

Putea să vine cu procesor i7, dar nici acest i5 nu e de lepădat. Întrucât vorbim despre un model cu  nuclee vom avea performanțe foarte bune în orice situație.

Concluzii

Dacă vreți un laptop care să arate bine atunci acest model ar fi recomandarea mea, bonus ar fi puterea de calcul și portabilitatea.
Acest laptop e realizat special pentru jocuri, ia din această cauză răcirea se realizează cu două ventilatoare. Iar, un alt lucru bun la jocuri ar fi tastatura cu iluminare RGB.
Deoarece are SSD tip M2 o să aveți parte de Internet de mare viteză (chiar Gigabit) fără probleme, iar descărcarea va fi excelentă.

Te-ar mai putea interesa