HP Omen 15-ce011nq, laptop cu Intel Core generația a 7-a

Laptopul HP Omen 15-ce011nq e unul dintre cele mai populare modele de gaming de la HP. Noua generație arată bine atât la exterior cât și la interior, iar cel mai bine se vede din poza de jos. Acesta concurează cu modelele de la Asus, Lenovo și Acer. Nu sunt multe branduri care oferă laptopuri atractive cu o construcție compactă – 2.5 kg. Bineînțeles, un laptop mai solid are un sistem de răcire eficient și observ că în sfârșit se renunță la unitate DVD. Nu trebuie să vă panicați, Windows 10 poate fi instalat rapid de pe un stick USB 3.0.

Un gamer adevărat se descurcă cu ce are, iar pe viitor tot mai multe laptopuri vor fi ca acesta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Îmi place configurația acestui model deoarece are cele mai performante componente posibile în acest buget. Pot fi configurație puțin mai diferite, dar eu aș evita pe cel cu HDD chiar dacă acesta are un spațiu de stocare mai mic. Acel SSD de tip M.2 e mult mai performant decât un HDD (de 17 ori mai rapid).

Chiar dacă ecranul nu e foarte mare, are caracteristici tehnice bune pentru că e vorba de un IPS cu rezoluție FullHD. Nu toate laptopurile de gaming oferă un panel atât de bun.

Păreri pro și contra

Producătorul sugerează că bateria sa oferă cel mult 12 ore de funcționare, însă nu cred că interesează pe cineva acest aspect deoarece va fi folosit pentru taskuri grele, gen: jocuri 3D. Tastatura și touchpadul sunt foarte bine realizate. Nu cred că veți mai trece vreodată pe un laptop clasic după ce veți testa un astfel de model. E dotat cu cea mai bună tehnologie wireless pentru a putea spune adio conectorului LAN. Chiar și partea de sunet acest laptop impresionează cu difuzoarele Bang & Olufsen.

HP Omen 15-ce011nq arată foarte bine și se vede din prezentarea de jos. Sunt disponibile numeroase variante doar că cele cu ecrane 4K și panel 120 Hz costă foarte mult. Probabil e vorba de variantele de 17 inci, care costă mult mai mult. Ce sens ar avea să pună un așa ecran pe un laptop de 15 inci?

Te-ar mai putea interesa