HP Omen 15-ce009nq, laptop gaming cu HDD

Laptopul HP Omen 15-ce009nq face parte dintr-o serie deosebită și se poate observa după design. Nu poate fi comparată cu Pavilion sau Envy, deoarece acesta se adresează gamerilor. În general, laptopuri de gaming sunt negre, iar tastatura iluminată e roșie. Combinația de culori negru e plăcută și se vede din poza ori clipul de la final. Tastatura și touchpadul sunt plăcute la atingere, dar cred că veți folosi un mouse care devine util chiar și pentru taskuri zilnice.

Există concurență de la diverse branduri dar depinde ce vă place mai mult sau ce configurații vă sunt pe plac. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

HP Omen 15 ce011nq

Are cel mai performant Core i7 modelul 7700HQ și nu există altul mai bun. Seria Kaby Lake R nu a lansat încă un model pentru laptopuri de gaming ci doar variante de tip U. Deci puteți opta liniștit pentru această configurație care are o placă video GTX 1060Ti, un hard disc generos, 8GB RAM.

Lipsa unității DVD nu e o problemă pentru cei care dețin un stick USB 3.0 deoarece transferul datelor e mult mai rapid cu interfața USB 3.0/3.1. Laptopurile de gaming au devenit ceva mai portabile și chiar nu mai devin o povară când trebuie să-l transportați într-o geantă sau rucsac. Nu cred că un desktop ar fi mai interesant dacă nu vă plac cablurile și vă doriți portabilitate.

Păreri pro și contra

Un laptop de gaming poate fi folosit de oricine și cred că oricine și-ar dori un model elegant. Există o variantă cu SSD, dar și cu HDD poate fi luat în calcul că doar e de 7200 RPM. Placa video Ti e cu 25% mai performantă decât cea standard și poate fi de folos când vă jucați. Chiar dacă are un ecran FullHD, voi puteți viziona conținut 720p sau chiar să jucați jocuri la o astfel de rezoluție dacă vreți ceva mai multe detalii (depinde de jocul ales).

HP Omen 15-ce009nq e o recomandare iar dacă sunteți fan HP, chiar nu văd de ce nu v-ar plăcea acest model. Pentru cei indeciși, am pus prezentarea de jos.

Te-ar mai putea interesa