HP Omen 15-ce006nq, laptop cu ecran IPS 120Hz G-Sync

Laptopurile pentru Gaming arată diferit pentru că au o construcție mai solidă și o răcire mai eficientă. Acest HP Omen 15-ce006nq e unul dintre numeroasele modele disponibile pe piață doar că acesta oferă o configurație mia performantă și un ecran excelent – panou IPS, refresh 120Hz, tehnologia G-Sync. Deci nu e necesar să conectați un monitor G-Sync pentru că refresh-ul se adaptează la fps-urile jocurilor.

Din prezentări și pozele existente vă veți face o idee despre această serie și există variante de 17 inci pentru cei care nu-s obișnuiți cu ecrane mai mici (poate au avut un PC). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Multe dintre componentele sale sunt prezente și pe alte laptopuri, dar construcția e la fel de importantă pentru că un laptop prea subțire nu se poate menține rece prea mult timp. Cu alte cuvinte, un laptop mai gros se răcește mai bine și performanțele se mențin de la începutul jocului până la final. Nu e chiar ca un desktop PC, dar îl înlocuiește cu succes datorită numeroaselor dotări.

Conectivitatea pe WiFi e stabilă și rapidă pentru că discutăm de tehnologia WiFi ac 2×2 care e cea mai bună de la ora actuală, adică puteți spune adio cablului de rețea. Se poate pune Windows 10 cu ușurință deoarece are porturi USB 3.1 tip C și unitatea optică nu e prezentă pe multe laptopuri pentru că nu mai e necesară.

Păreri pro și contra

Cu placa video GTX 1060 de 6GB puteți rula destul de multe jocuri la detalii satisfăcătoare și nu văd de ce ați da mai mulți bani pe un model mai scump. Ecranul de tip 120 Hz oferă o experiență plăcută în timpul jocurilor în special că beneficiază de G-Sync. În plus aveți la dispoziție două medii de stocare pentru a stoca fișierele media, iar SSD-ul chiar face ca totul să pornească mai rapid.

HP Omen 15-ce006nq poate fi folosit cu acea tastatură iluminată dacă tastele nu sunt vizibile datorită luminii din jur. E unul dintre puținele laptopuri care nu mai necesită nici un upgrade deoarece are destulă memorie RAM și SSD.

Te-ar mai putea interesa