HP Omen 15-ce003nq, laptop pentru gameri

Laptopul HP Omen 15-ce003nq e doar unul dintre multele modele ale acestei serii care trebuie luat e în calcul deoarece are un procesor foarte bun, SSD și o placă video Ti (e cu 25% mai bună decât cea standard). Tastatura sa e una destul de plăcută deoarece e iluminată și sunt oferite de 4 moduri de iluminare, în funcție de tastele necesare sau preferințe. Doar laptopuri pentru gameri au tastatură iluminată roșie sau RGB, pe când cele office/multimedia/business au tastatură iluminată albă/albastră (depinde de brand).

Arată ceva mai bine decât generațiile precedente și construcția e mult mai solidă. Chiar dacă e greu, veți observa că sistemul de răcire e foarte eficient și temperaturile se mențin la un nivel acceptabil. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesorul acestui laptop e de lăudat deoarece discutăm de un i7-7700HQ care nu prea are concurență pe această platformă, dar cred că în 2018 vom vedea și noutăți. Jocurile pot fi rulate și la o rezoluție mai mică dacă vreți să scoateți mai multe fps-uri. Pe un astfel de laptop puteți viziona conținut video 1080p sau conectați un cablu audio/video la un TV.

Laptopul acceptă cel mult 32GB RAM (pe 2 sloturi), iar dacă jucați un joc cu cerințe hardware mari, ați mai putea pune încă 8GB.

Păreri pro și contra

Poate că e cam greu pentru un laptop, dar în schimb vi se oferă o configurație decentă pentru a juca titluri la detalii decente, WiFi ac 2×2, USB 3.1 tip C, difuzoare Bang & Olufsen, Windows 10, un design elegant și ecran IPS. Nu toți producătorii de laptopuri oferă panoul IPS pe variantele de gaming dar pot fi chiar și panouri VA ceva mai avansate (cu specificații mai bune).

HP Omen 15-ce003nq are o configurație care nu mai trebuie upgradată deoarece jocurile nu cer mai multă memorie RAM și totul se mișcă bine cu acele SSD, plus că hard discul nu e unul oarecare -7200 RPM. Pot exista și variante mult mai scumpe dar eu consider că vă puteți limita la acesta. Anumite jocuri cer resurse mari pentru că nu sunt optimizare, iar altele se folosesc mai mult de procesor.

Te-ar mai putea interesa