HP Omen 15-ce002nq, laptop din fibră de carbon

Laptopul HP Omen 15-ce002nq e un gadget portabil conceput pentru sarcini grele și mă refer în special la jocuri dar și la anumite aplicații. Categoric, e mult peste alte serii și ceva mai bun decât un Pavilion Power care nu arată chiar atât de bine și nu are placa video GTX 1050 de 4GB (e de 2GB). În restul nu văd alte diferențe ce țin de hardware, iar construcția e mult diferită și se vede atât la exterior cât și la interior. Tastatura chiar arată bine, tastele WASD sunt bine evidențiate și vă recomand un mouse cu fir pentru gaming, că doar nu veți folosi touchpadul.

Are o construcție premium și se poate vedea ceva mai bine în prezentările video disponibile pe Youtube. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Windows 10 e sistemul de operare care îl recomand deoarece oferă driverele necesare și e cea mai recentă versiune. Pe acesta e prezent un procesor de tip i5-7300HQ care e conceput special pentru gaming, dar și noile procesoare Kaby Lake R sunt de luat în calcul. Totuși, laptopurile acestea nu au decât procesoare HQ și nu aveți ce să le reproșați că doar sunt Quad Core-uri.

E destul spațiu de stocare pentru fișierele media sau pentru jocuri, însă jocurile trebuie instalate pe acel SSD ca să pornească mai rapid (viteza de citire a datelor e mai mare).

Păreri pro și contra

Laptopurile realizate din aluminiu sau fibră de carbon sunt mai solide și au o construcție mai ușoară. Tastatura oferă mai multe zone de iluminare, dar și patru moduri de culoare. Fiind un model premium, difuzoarele acestui laptop sunt pe măsură adică sunt Bang&Olufsen. Nu cred că aveți nevoie de o ieșire video suplimentară cum am văzut pe laptopurile de la concurență, HDMI-ul mi se pare a fi de ajuns.

HP Omen 15-ce002nq e cea mai potrivită soluție în acest buget și nu aș recomanda o altă serie dacă vă plac jocurile. Veți rămâne surprins de performanțele sale. Nu prea am reduce rezoluția în cazul jocurilor, eventual ați putea reduce din detaliile care nu vă interesează.

Te-ar mai putea interesa